2777
2789

شش ماهی میشه  

انگاری خانواده پسره مخالفت گردن 

الآنم پسره میگه من نمی تونم جلو خانواده ام وایسم 

و یه دختر دیگه ای براش در نظر گرفتن  

حال دوستم خیلی بده 

از طرفی خود پسره هم نگفته که کات کنیم یعنی هنوزم داره تلاش می‌کنه که خانوادشو راضی کنه ؟. 

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓

شاید

شایدم اب نمک برا دوستت در نظر گرفته

پسرا لا.شی تر از این حرفان

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کسی که بخواد همه تلاششو میکنه تا به دستش بیاره 

یعنی چی نمیتونم ؟ خوب بگه من این دخترو میخوام 

اینا همش بهانس 

من نه اسپایدرمنم نه بتمن من وحشیمنم💅🏻🎀 https://daigo.ir/secret/71666606131

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدشایدم اب نمک برا دوستت در نظر گرفتهپسرا لا.شی تر از این حرفان

ای بابا 

پسره که قیافه موجه داری سر به زیرع

کسی که بخواد همه تلاششو میکنه تا به دستش بیاره یعنی چی نمیتونم ؟ خوب بگه من این دخترو میخوام اینا هم ...

گفته می‌خوام ولی خانوادش نمیزارن

ای بابا پسره که قیافه موجه داری سر به زیرع

به قیافه نیست عزیزم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

موضوع خانواده همش کشکه پسره جا زده یا پشیمون شده شایدم خیانت کرده به دوستت بگو دکمشو بزنه خودشو سرکا ...

☹️💔

حالا آیه نازل نشده که همین حالا پسره حتما زن بگیره که گفته ی دختر دیگه در نظر گرفتن!میتونه بگه اصلا زن نمیخوام تا سنش بالاتر بره و خونوادش  هم کوتاه بیان.الکی میگه خودش ی دختر دیگه میخواد آشغال

گفته می‌خوام ولی خانوادش نمیزارن

این اصلا منطقی نیست 

میتونه یکم تلاش کنه 

تازه از کجا معلوم به خانوادش گفته ؟ 

حتی گفته باشه با یدونه نه گفتن که ادم جا نمیزنه 

من نه اسپایدرمنم نه بتمن من وحشیمنم💅🏻🎀 https://daigo.ir/secret/71666606131

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

حالا آیه نازل نشده که همین حالا پسره حتما زن بگیره که گفته ی دختر دیگه در نظر گرفتن!میتونه بگه اصلا ...

دوسم خیلی دوسش داره