2777
2789

منم اصلا ترانه رو دوست ندارم 

اصلا حس خوبی بهم نمیده 

حس آدمایی رو میگیرم که نگاه از بالا به پایین دارن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن ترانه خیلی زیباست اما ب چشم من معمولیه مثلش زیاد هست

دروغ میگن اینارو آدمهای عادی نمیگن اونوریا یا اونایی که طرف اونوریا هستن میگن وگرنه این قیافه از معمولیم معمولی تره

من ی سریال شهرزاد دیدم ازشون ک بازی کردن و عالی بودن درخشیدن و ی فیلم سینمایی بود ک اسمشو یادم رفته س تا برادر بودن و اینا فعلا همین دو تا رو یادمه نمیدونم کار دیگه ای دیدم ازشون یا نه ولی وایب بدی نگرفتم. من ک باهاش برخورد نداشتم بازیشو دیدم و خب عالی بود الانم ب خاطر اون قضایا ناحقی کردن ممنوع الکار شده. لاله مرزبان تو ستایش بازی کرد ک نقشش زیاد نبود ولی خوب بود. سریال ابان هم بازی کرد نمایش خانگی پخش میشد ولی ی سکانس هایی خوب بود ی سکانس هایی نبود انتقاد هم کردن بعضی از کاربرا تا جایی ک یادمه. ولی در کل بازیگر خوشگلیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم