2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم پولمو‌ حقوقمو ازم‌نگیره 😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 81 پست
اره میدونم باید جلوی ترسم وایستم .... ولی نمیدونم چطوری

بنظرم بادعواوبحث نمیشه بایداروم اروم باسیاست کمکات کم کنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

[QUOTE=398402778]اجازه نده هم مهم نیست پول ک خرج بشه اونم عادت میکنه[/QUOTE

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من مدام باید مثلا اینکه محصولات مراقبت پوستی میخوام یا مانتو میخوام رو ب تعویق بندازم ک خرج خون ...

خوب با باقیه حقوقت بگیر

وقتی حقوق شوهرت ۱۵ تومنه  توقع نداشته باش روی حقوقت حساب نکنه 

چون درهرصورت کمک هم نکنی کیفیت زندگی خودت پایین میاد

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
نفری ۱۵ تقریبا

بببین گلم مجبورید جفتی بگردونید زندگیو

خب رو هم 30 میگیرید و تو این گرونیا کمه،ماهم هردو کارمندیم و حقوقمون زیاد نیس

خب هردو حقوقامونو کارت مشترک میریزیم ،20 تومن فقط قسط داریم و باقیش خرج خوراک و غذا

من و تو نداره گلم

زندگی مشترک همینه 

بخوای بشینی خونه با 15 شوهرت میخواهید چکار کنید

قطعا ب پول هردوتون نیازه تا رفاه کامل داشته باشید و خونه و ماشین تهیه کنید بعدش ک خونه و ماشین گرفتی و وام ها پرداخت شد اونوقت تصممی بگسر ک ادامه بد یکارو

ولی کار رسمی رو ول نکن پشیمون میشی

اول زندگی. همینه

سر حقوق حرف زیاده

بعد چند سال باهم اوکی میشید 

فقط خرج داشته باش و خیلی قناعت نکن 

طلا پس انداز. کن یا پس انداز مخفی 

در کل با جنگ و دعوا و غذا ندادن و قهر چیزی حل نمیشه

بگو به خودم مربوطه.چند بار شجاع باش و سر بالا جواب بده.کتک هم میزنه؟

خیلی شدید دعوامون بشه بله ولی اصولا پونصد بار میگه بس کن من ادامه میدم :/

ولی کلا مشکلم این نیست چون واقعا کنترل میشه کرد

ولی نمیدونم با این مشکل مالی چ کنم اصن حس بدیه میرم سرکار باز پول ندارم🤦🏻‍♀️

خرج خونه با مرده خانم شاغل همین که هزینه های شخصی خود ش رو میده بزرگ ارررین کمک به مرده و بیشتر ازای ...

خوب کمک نده

شوهرشم در حد ۱۵ میلیون حقوقش  امرارمعاش میکنه و کیفیت زندگیشون پایین میکشه

دوروز بعد که بچه دار شدن میگه حالا که حقوقت کمک خرجمون نیست بجای پول مهد و پرستار بشین توی خونه بچه داری کن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
نترس بزار دعوا بشه. حق مالکیت داری نسبت به پولت زن هیچ وظیفه ای نداره حقوقشو تو خرج خونه سهیم کنه شا ...

مسئله اینه زندگی مشترک تک وجهی نیست 

من میترسم لج کنه اذیتم کنه 

اسی ما زنای خونه دار ک خرجی شوهرمون میده بهمون ، جرات نداره بگه چیکار کردی چی خریدی .اونوقت شما اختیار پول خودت نداری؟

نده بهش یه قرونم بگو خرج خودم زیاده ازشم خرجی بگیر .اصلا بگو نمیتونم واسه یه قرون دوزار حساب پس بدم .

شاید خواستی یه تیکه طلا یواشکی بهری برای مامانت .

ببین جنگ اول به از صلح اخر

بببین گلم مجبورید جفتی بگردونید زندگیوخب رو هم 30 میگیرید و تو این گرونیا کمه،ماهم هردو کارمندیم و ح ...

یعنی از الان پولمو جدا نکنم؟

من میترسم هیچوقت نتونم جدا کنم میترسم کوتاه بیام دیگ نشه 

( البته اضافه کنم ما حمایت خانواده ها داریم یعنی کلی از خرج خورد و خوراک رو میدن )

ولی شوهرمم میگه اگر پولت دست خودت بود کیفیت زندگی میاد پایین نباید چیزی بگی

اونم میگه بگیر ولی میگه شرایطتو برازت سخت میکنم همیشه باید خونه تمیز باشه فلان باشه

خونه رو قبل سرکار تمیز کن غذاتم همیشه آماده باشه

مثلا یجوری ک ظهر ازش بخوری شبم بمونه گرم کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

خونه رو قبل سرکار تمیز کن غذاتم همیشه آماده باشهمثلا یجوری ک ظهر ازش بخوری شبم بمونه گرم کن

اصلا مشکلم اینا نبست

من ترسم این چون تازه با خانوادم اوکی شدن رفت و آمدمو محدود کنه