2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم پولمو‌ حقوقمو ازم‌نگیره 😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 81 پست
چیز غیرنرمال ندیدم،یعنی توقع داری حتی قسمتی از حقوقت برای کمک خرج خونه استفاده نشه؟میتونی با نصف دیگ ...

یعنی من مدام باید مثلا اینکه محصولات مراقبت پوستی میخوام یا مانتو میخوام رو ب تعویق بندازم ک خرج خونه رو بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز غیرنرمال ندیدم،یعنی توقع داری حتی قسمتی از حقوقت برای کمک خرج خونه استفاده نشه؟میتونی با نصف دیگ ...

خرج خونه با مرده خانم شاغل همین که هزینه های شخصی خود ش رو میده بزرگ ارررین کمک به مرده و بیشتر ازاین میشه پرتوقعی

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اونطوریم باز دعوا میشه دیگ مسئله همینه🤦🏻‍♀️

بذار دعوا بشه. بعد از چند دفعه عادی میشه براش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همین الانشم کل کارای خونهدباشماس!!خریدای بیرون و اشغال و که مزدایی که زن خانه دار دارنم که میکنن!!!د ...

فقط ی ماشین داریم ب نام همسرمه

اره جفتمون ۱۵ 

بگو می‌خوام پولمو برای آینده بچه هام کنار بزارم، غیر از یه مقداری که نیازته بقیه رو برو طلا بخر. بعد ...

نمیدونم واقعا این موضوع برام ی چالش ذهنیه🤦🏻‍♀️

خب مسئلع همینه کلی دعوا میشه ک ازه سر خود شدی مگه الان واجب بود فلان

بگو به خودم مربوطه.

چند بار شجاع باش و سر بالا جواب بده.

کتک هم میزنه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خرج کن پولاتو ک نرسه بهش بدی، بگو فلان مانتو و لباس رو خریدم پولم تموم شدیا محصولات پوستی

فکرمیکنی بهش اجازه میده ازاین خریداانجام بده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نترس بزار دعوا بشه. 

حق مالکیت داری نسبت به پولت زن هیچ وظیفه ای نداره حقوقشو تو خرج خونه سهیم کنه شاید اصلا بخوای پولتو آتیش بزنی به کسی ربطی نداره. 

اینکه یه وقت حالا نیاز باشه واقعا اشکال نداره ولی اینکه ازت انتظار داره خیلی بی شخصیتانست. 

فکرمیکنی بهش اجازه میده ازاین خریداانجام بده؟

اجازه نده هم مهم نیست پول ک خرج بشه اونم عادت میکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

اصلا مسئله همینه اگر بی اجازش خرج کنم بحث میشه

یبارم جنگ بشه اونقدر ترسو نباش

بگو زحمت میکشم حقمه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882