2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم پولمو‌ حقوقمو ازم‌نگیره 😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 81 پست
اصلا مشکلم اینا نبستمن ترسم این چون تازه با خانوادم اوکی شدن رفت و آمدمو محدود کنه

بیخود میکنه چقدر ضعیفت کرده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم میگه بگیر ولی میگه شرایطتو برازت سخت میکنم همیشه باید خونه تمیز باشه فلان باشه

زندگی رو میدون جنگ میبینه؟!!!

همین که خرج خودتون از روی دوشش برداشتین بزرگ ترین  کمکی بجای تشکر که کلاهش و بندازه بالا خط و نشون میکششی

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اره میدونم باید جلوی ترسم وایستم .... ولی نمیدونم چطوری

گلم یکبار بگو نمیدم. بگو خودم میدونم چکار کنم.

باور کن هیچی نمیشه.

تومشکلت اینه که حتی شروع هم نمیکنی.

کارت حقوقت دست خودته؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

تنها ترسم خانوادمن وگرنه بقیه رو کنار میام

نمیکنه بابا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بببین گلم مجبورید جفتی بگردونید زندگیوخب رو هم 30 میگیرید و تو این گرونیا کمه،ماهم هردو کارمندیم و ح ...

شوهرش مخالفه چیزی بنام خانم باشه

و منم منم میکنه 

نیکه همه چی باید بنام من باشه!!

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

خیلی شدید دعوامون بشه بله ولی اصولا پونصد بار میگه بس کن من ادامه میدم :/ولی کلا مشکلم این نیست چون ...

بدون اجازه همسرت از حقوقت خرج کن هر چی هم پرسید بگو نیاز داشتم.

آخه چرا اینقدر پررو کردیش؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خیلی شدید دعوامون بشه بله ولی اصولا پونصد بار میگه بس کن من ادامه میدم :/ولی کلا مشکلم این نیست چون ...

بدون اجازه همسرت از حقوقت خرج کن هر چی هم پرسید بگو نیاز داشتم.

آخه چرا اینقدر پررو کردیش؟

اونم میگه بگیر ولی میگه شرایطتو برازت سخت میکنم همیشه باید خونه تمیز باشه فلان باشه

بگه. نترس. بگو همین در توانمه. بیشتر نمیتونم

اره دست خودمه

خب دست خودته بهتره.

گفت پول بگو ندارم. پرسید چکار کردی بگو خرج یهویی پیش اومد. هیچ توضیح اضافه ای هم نده

خب دست خودته بهتره.گفت پول بگو ندارم. پرسید چکار کردی بگو خرج یهویی پیش اومد. هیچ توضیح اضافه ای هم ...

امیدوارم از پسش بر بیام بیام همینجا تاپیک بزنم