2777
2789

خون دماغ . ضعف . بیحالی . خشکی دهان . سردرد . بدن درد و...داشتم ازمایش دادم جوابش این شد بردم پیش متخصص خون هیچی نگفت و یه ازمایش تخصصی نوشت برام اما خودم حس میکنم سرطان خون دارم 

نه نداری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

. شمارش گلبولهای سفید قرمز پلاکت ها و سایر پارامترها در محدوده نرمال یا نزدیک به نرمال هستن

هیچ علامت هشدار دهنده ای مثل افزایش شدید WBC، کاهش شدید پلاکت یا تغییرات غیر عادی در MCV/MCH که ممکنه در برخی سرطان های خونی

ESR سرعت رسوب گلبولها هم نرماله که معمولاً در التهاب یا بیماری های مزمن بالا میره

اما چون هموگلوبین و هماتوکریت کمی پایین هستن بهتره کم خونی بررسی بشه - که معمولاً علتش فقر آهن يا تغذیه ست نه سرطان

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خیلی خوب کردی که عکس آزمایشت رو فرستادی 🌿

من برات جزء‌به‌جزء تفسیرش می‌کنم تا خیالت راحت‌تر بشه:

---

🔹 WBC (گلبول سفید): 4300

نرمال بین 3500 تا 11000 هست → یعنی طبیعی و پایین‌تر از وسط محدوده، ولی کاملاً در محدوده نرماله.

در سرطان خون معمولاً این عدد خیلی بالا یا خیلی پایین می‌ره (مثلاً بالای ۲۰هزار یا زیر ۲هزار).

---

🔹 RBC (گلبول قرمز): 3.99 میلیون

مرز پایین نرماله (نرمال حدود 3.9 تا 5.4) → کمی پایین، ممکنه نشونه‌ی کم‌خونی خفیف باشه نه سرطان.

---

🔹 هموگلوبین (Hb): 11.9 g/dL

کمی پایین‌تر از نرمال (نرمال برای خانم‌ها معمولاً بالای ۱۲ هست).

این هم با کم‌خونی خفیف (مثلاً کمبود آهن یا تغذیه ضعیف یا پریود زیاد) سازگاره.

---

🔹 هماتوکریت (Hct): 36٪

مرز پایین نرماله. یعنی باز هم در حد خفیف کم‌خونی.

---

🔹 Platelets (پلاکت): 135,000

محدوده نرمال 160,000 تا 400,000 هست → پس پلاکتت یه مقدار پایین‌تر از حد طبیعیه.

این می‌تونه به‌صورت موقت پیش بیاد (مثلاً بعد از ویروس، استرس، کم‌خونی یا داروها) و معمولاً خطرناک نیست.

در سرطان خون معمولاً پلاکت‌ها خیلی پایین‌تر می‌رن (مثلاً زیر ۵۰ هزار).

---

🔹 Neutrophil: 49٪ و Lymphocyte: 42٪

نسبت طبیعی دارن. در بیماری‌های خونی یا سرطان، این نسبت‌ها معمولاً شدیداً به هم می‌خوره، که اینجا دیده نمی‌شه.

---

🔹 ESR = 19

در محدوده‌ی نرمال برای سن زیر ۵۰ سال (زیر ۲۰ طبیعی حساب می‌شه).

---

🔹 PT / INR / PTT

همه در محدوده‌ی طبیعی هستن، یعنی عملکرد لخته شدن خونت خوبه.

---

🔍 جمع‌بندی ساده:

در این آزمایش هیچ نشانه‌ای از سرطان خون دیده نمی‌شه.

تنها نکته‌های قابل توجه:

کم‌خونی خفیف (Hb پایین)

پلاکت کمی پایین‌تر از نرمال

این‌ها معمولاً علت‌های ساده‌ای دارن: کمبود آهن، ویتامین B12، یا عفونت ویروسی اخیر.

---

🔹 پیشنهاد من:

1. آزمایش بعدی که دکتر برات نوشته (احتمالاً آزمایش مغز استخوان یا Peripheral smear یا آهن و B12) رو انجام بده تا دقیق‌تر مشخص بشه.

2. اگر زیاد خون‌دماغ می‌شی یا کبودی زیاد می‌زنی، حتماً به پزشک اطلاع بده.

3. رژیم غذایی سرشار از آهن، ویتامین C و پروتئین بخور

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
دختر دستت طلا میشه اینو هم تفسیر کنی خدا خیرت بده

کلیه ها عملکرد کاملاً نرمال اوره BUN، کراتينين.

کبد آنزیم ها پایین و شاخص فيبروز خیلی خوبه نشانه ای از التهاب يا آسیب دیده نمیشه

چربی خون کلسترول و تری گلیسیرید خوبن ولی HDL چربی خوب کمی پایینه ممکنه نیاز به

اصلاح تغذیه یا ورزش باشه.

شاخص های قلبی در محدوده مرزی هستن بهتره با پزشک درباره پیشگیری صحبت بشه.

ایمنی بدن IM پایین تر از نرمال - شاید نیاز به بررسی بیشتر سیستم ایمنی باشه.

ALP بالا اگر سنت زیر 20 ساله ممکنه طبیعی باشه در غیر این صورت باید علت بررسی بشه استخوان

كبد يا صفرا.

دست هوش مصنوعی درد نکنه

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

ای دستت طلا توروخدا این ورق رو هم تفسیر کن

خیلی خوب 👍

من بر اساس مقادیر آزمایشت یکی‌یکی برات تفسیر می‌کنم (با توجه به محدوده نرمال نوشته‌شده در برگه):

---

🧪 نتایج بیوشیمی خون

موردنتیجهمحدوده نرمالتفسیر

قند ناشتا (FBS)82 mg/dl70–100کاملاً نرمال ✅

اوره (Urea)24 mg/dl15–43نرمال ✅

BUN11 mg/dl7–20نرمال ✅

کراتینین (Creatinine)0.86 mg/dl0.6–1.1 (زن)نرمال ✅

کلسترول کل (Total Cholesterol)176 mg/dl<200خوب ✅

تری‌گلیسیرید (TG)83 mg/dl<150عالی ✅

HDL (کلسترول خوب)49 mg/dl>45 برای زنانخوب ✅

LDL (کلسترول بد)110.4 mg/dl<130نرمال ✅

VLDL17 mg/dl<30نرمال ✅

Risk Factor (LDL/HDL)2.3<3نرمال ✅

Chol/HDL (Risk Factor 2)3.6<4.4نرمال ✅

TG/HDL (Risk Factor 3)1.7<1.9نرمال ✅

Atherogenic Index0.5<0.5 عالیکمی لب مرز نرمال ✅

Coronary Risk Factor2.6<4.4نرمال ✅

---

⚕️ آنزیم‌های کبدی

AST (SGOT)29 IU/Lزن: <31نرمال ✅

ALT (SGPT)18 IU/Lزن: <32نرمال ✅

Alkaline Phosphatase194 IU/Lزن: 64–306نرمال ✅

Fibrosis-4 (FIB-4)0.861<0.5 بدون فیبروز – 0.5 تا 1.5 خفیفکمی بالا از حد “بدون فیبروز”، اما هنوز در محدوده‌ی فیبروز خفیف یا نرمال نزدیک مرز ⚠️

APRI0.1<0.5 طبیعیطبیعی ✅

---

🩸 فریتین (ذخیره آهن)

Ferritin15.62 ng/mLزن: 13–232لب مرز پایین ⚠️ → یعنی ذخیره آهن بدن کم است و احتمال کم‌خونی فقر آهن وجود دارد، مخصوصاً اگر هموگلوبین یا هماتوکریت پایین باشد. پیشنهاد می‌شود آزمایش CBC هم بررسی شود.

---

🔍 جمع‌بندی کلی:

✅ عملکرد کبد، کلیه و قند خون کاملاً طبیعی

✅ چربی خون (کلسترول و تری‌گلیسیرید) بسیار خوب

⚠️ تنها نکته قابل توجه: فریتین پایین (ذخیره آهن)

→ پیشنهاد می‌شود:

مصرف آهن غذایی (گوشت قرمز، جگر، عدس، اسفناج، خرما) را بیشتر کنی

اگر علائم خستگی، ریزش مو یا رنگ‌پریدگی داری، با پزشک مشورت کنی تا شاید مکمل آهن تجویز شود

---

اگر خواستی، تصویر آزمایش CBC (خون کامل) یا هموگلوبین رو هم بفرست تا ببینم آیا کم‌خونی واقعی وجود دارد یا فقط ذخیره آهن پایین است.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
کلیه ها عملکرد کاملاً نرمال اوره BUN، کراتينين.کبد آنزیم ها پایین و شاخص فيبروز خیلی خوبه نشانه ای ا ...

عزیزم میشه بگین هوش مصنوعی کدومشو نصب کردین؟من میزنم چن تا میاره واسه دانلود

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
عزیزم میشه بگین هوش مصنوعی کدومشو نصب کردین؟من میزنم چن تا میاره واسه دانلود

کاپیلوت

خیلی ماهه