2777
2789
عنوان

بگه ها حالا ما خودمون زن ها هستیم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست
ولی نگو من کادو بگیرم هزار بار می‌چینم تو گلدون خوشگلش میکنم می‌زارم تو آب خیلی خوشحال میشم البته اگ ...

من همون قرار اولی که با همسرم رفتیم بیرون (مامانمم بود)برام یه دسته گل خرید 

بعد ها بهش گفتم با خوراکی خیلی بیشتر خوشحال میشم🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اینم پرسیدن داره؟ ویلا زیر ۱۰۰۰ متر که لونه موشه😂

چرامن از خونه ویلایی بابام پاشدم اومدم

مستاجری تو آلونک های آپارتمانی 😭😭باید قبلش باشماها مشورت میکردم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نیگا بستگی به بزرگ‌بودن قلب و منشت داره یا سطح خانواده کسی که خانوادش پولدار باشن صددرصد پارتنره هم‌ ...

چه ربطی به پدر داره یعنی دختری که خونه پدرش نداشته دیگه لیاقت نداره منم خونه پدرم نداشتم ولی از مردی که دارم بهش وقتم و میدم خیلی توقع دارم یعنی چی چون بابام نداشته نخوام چون بابامون پولدار نبوده نباید توقع داشته باشیم بخوایم؟ مگه خودم بابام رو انتخاب کردم؟ بابام تایپ مامانمه نه من من تایپ خودم رو دارم 

چه ربطی به پدر داره یعنی دختری که خونه پدرش نداشته دیگه لیاقت نداره منم خونه پدرم نداشتم ولی از مردی ...

وقت میزاری خب اون پسرم برات وقت میزاره مگه رابطه دو طرفه نیست ؟اگر اون کادو میده توام بلید بهش کادو بدی من‌نمیدونم‌چرا ما خانما یه طرفه نگاه می‌کنیم یه رابطه دو طرفه هست یعنی چی من وقت میزارم اون‌آقا یعنی وقت نمیزاره الافه؟

چرامن از خونه ویلایی بابام پاشدم اومدممستاجری تو آلونک های آپارتمانی 😭😭باید قبلش باشماها مشورت میک ...

اینا شوخیه، جایی که دل خوش نباشه، ویلای هکتاری هم واسه آدم قفسه، و جایی که دل خوش باشه، لونه موش هم برای آدم‌ بهشته

واقعا شعار نمیدم، چون خودم‌مبتلای اولی بودم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

تجربه نشون داده هر چی پر توقع تر خوشبخت تر

اینکه شوهرت یا نامزدت تولدت براش مهم باشه تولدی که سالی یدفس یا سوغاتی برای زنش یا نامزدش بیاره پرتوقعی نیست 

حرفای زنای حسود که خودشون حسابگرن باور نکنید 

چه ربطی به پدر داره یعنی دختری که خونه پدرش نداشته دیگه لیاقت نداره منم خونه پدرم نداشتم ولی از مردی ...

بعدم مثلا تو وقتی خودت گوشی آیفون نه با کار کردن خودت خریدی نه خانوادت خرج‌مهم‌تر از اینا داشتن چجور توقع داری پسر مثلا کادو گرون بده من واقع بین هستم 

آدمای خیلی پولدار سراغ دخترای پولدار میرن که پول بیاد رو پولشون مگر خیلی اندک ازدواجی دیدم که دو طرف هم کف هم نباشن تو ازدواج اکثرا آدم ها هم‌سطح خودشون رو برای ازدواج و رابطه انتخاب میکنن حالا از هر ۵۰ نفری ۶ تاشم‌میشه پولدار بهش بخوره من‌منظورم اینه اگر تو از یک‌پسر توقع داری اونم از تو توقع داره 

وقت میزاری خب اون پسرم برات وقت میزاره مگه رابطه دو طرفه نیست ؟اگر اون کادو میده توام بلید بهش کادو ...

باتوجه به موقعیت شغلی و حقوق پسرا و ازادی پسرا در جامعه پسر باید بیشتر تلاش کنه مخصوصا اگر دختر شرایط شاغل شدن نداشته باشه 

خارج کشور هم همینه جف بیزوس به تازگی ازدواج کرد زنش هم شاغل ولی خرجی که شوهرش کرد کجا چون درامدش خیلی بالاتر زنشه 

نامرد رونالدو و زن ترامپ  از خانواده بسسسیار معمولی بودن فقط تو ایران ادمای حسود از زنا طلبکارن 

باتوجه به موقعیت شغلی و حقوق پسرا و ازادی پسرا در جامعه پسر باید بیشتر تلاش کنه مخصوصا اگر دختر شرای ...

من منظورم نبود مثلا شوهره طلا داده توام طلا بده ولی طرب دوبار یه بار کادو میگیره بلر چهارم اگر تو یه کادو حداقل نصف قیمت کادو قبلیش نگیری براش اونم کادو نمیده بهت توی دوستی 

و اینکه این خانم‌گفت من وقت میزارم توقع دارم خب اون آقاام  وقت میزاره همه چیز یه رابطه دو طرفه هست حالا یه دفعه مرد بیشتر داره مرد خرج میکنه یه دفعه آقا نداره خانم باید خرج کنه 

حداقل منی که کل فامیل مادری ام‌خارج از کشور هستن اکثرا ندیدم مث ایران زن توقع داشته باسه هنش مرد براش خرج کنه و همینکه زن برا مرد وقت گذاشته یعنی کار بزرگی کرده 

نامرد رونالدو و زن ترامپ از خانواده بسسسیار معمولی بودن فقط تو ایران ادمای حسود از زنا طلبکارن

کسی حسود نیس تو داری میگی نامزد رونالدو پیام بالای منو بخون نامزد رونالدو یکی در ملیونه من بالا دقیقا همین حرفو زدم 

نامرد رونالدو و زن ترامپ از خانواده بسسسیار معمولی بودن فقط تو ایران ادمای حسود از زنا طلبکارن

و اینکه زن ترامپ از ۱۶ سالگی مهاجرت میکنه و مدل موفقی بوده و کت واک های خوبی داشته آدم ضعیفی نبوده