2777
2789
عنوان

بگه ها حالا ما خودمون زن ها هستیم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست
من منظورم نبود مثلا شوهره طلا داده توام طلا بده ولی طرب دوبار یه بار کادو میگیره بلر چهارم اگر تو یه ...

شواهد با حرفای تو مغایرت داره 

انقدر فشار دخترای دهه هفتادو هشتادو نخورید اوناهم حق زندگی دارن 

زنهای دهه پنجاه و شصتو میبینم بدروغ حرفایی به این نسل جدید میگن نمیدونم دردشون چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی حسود نیس تو داری میگی نامزد رونالدو پیام بالای منو بخون نامزد رونالدو یکی در ملیونه من بالا دقیق ...

میلیون ها مورد دیگه هست مردها خرج زنشونو میدن تولد زنشون براشون  مهمه سوغاتی میارن گل میگیرن 

این مسائل عادی بین زنو شوهرو برای نسل جدید پرتوقعی نشون ندید 

نترسید پسرا و برادرتون اوف نمیشن 

مگه شوهرامون برای ماها کردن چیزیشون شد بخیل نباشیم 

میلیون ها مورد دیگه هست مردها خرج زنشونو میدن تولد زنشون براشون مهمه سوغاتی میارن گل میگیرن این مسا ...

چرا آنقدر سطحی نگری تو من نگفتم خرج نکنن گفتم همونجور که اونا خرج میکنن توقع دارن زن‌هم‌خرج کنه امکنجور که زن‌میگه من وقت میزارم‌مرد ام‌وقت میزاره منم پسر ندارم داداشمم متاهله خداروشکر هردوشون شاغل و موفق اند 😔حالا تو بسوز 

من متولد ۸۲ هستم ترم آخر کارشناسی ام سر کار ام میرم اوکی؟

تو همونجوری باش که دیگرانو نصیحت میکنی کسی جلوتو نگرفته البته که ادما بقیرو یجور نصیحت میکنن برای خودشون یجور دیگه رفتار میکنن .مرگ خوبه برای همسایه . تو دوست نداری شوهرت یا نامزدت برات سوغاتی بیاره گل بگیره سالی یبار کادو تولد بگیره بقیه دخترا  دوستدارن زیاده خواهی هم نیست تو برای خودت همونجور باش که دیگرانو نصیحت میکنی 

اینا شوخیه، جایی که دل خوش نباشه، ویلای هکتاری هم واسه آدم قفسه، و جایی که دل خوش باشه، لونه موش هم ...

دقیقا همینطوره 

اصل دلخوشی و ارامشه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....