این که میگین من با یه شاخه گل خوشحال میشم خوشحال میشیم واقعا من که نمیشم من طرف بخواد باهام دیت کنه باید بیاد دنبالم شام بخوریم با هم بعدشم منو خودش برگردونه خونه یا همونجا تو ماشین بهم گل بده یا حداقل فردا صبحش بفرسته برام اصلا یه شاخه به چشمم نمیاد شما چی
میلیون ها مورد دیگه هست مردها خرج زنشونو میدن تولد زنشون براشون مهمه سوغاتی میارن گل میگیرن این مسا ...
چرا آنقدر سطحی نگری تو من نگفتم خرج نکنن گفتم همونجور که اونا خرج میکنن توقع دارن زنهمخرج کنه امکنجور که زنمیگه من وقت میزارممرد اموقت میزاره منم پسر ندارم داداشمم متاهله خداروشکر هردوشون شاغل و موفق اند 😔حالا تو بسوز
من متولد ۸۲ هستم ترم آخر کارشناسی ام سر کار ام میرم اوکی؟
تو همونجوری باش که دیگرانو نصیحت میکنی کسی جلوتو نگرفته البته که ادما بقیرو یجور نصیحت میکنن برای خودشون یجور دیگه رفتار میکنن .مرگ خوبه برای همسایه . تو دوست نداری شوهرت یا نامزدت برات سوغاتی بیاره گل بگیره سالی یبار کادو تولد بگیره بقیه دخترا دوستدارن زیاده خواهی هم نیست تو برای خودت همونجور باش که دیگرانو نصیحت میکنی
اینا شوخیه، جایی که دل خوش نباشه، ویلای هکتاری هم واسه آدم قفسه، و جایی که دل خوش باشه، لونه موش هم ...
دقیقا همینطوره
اصل دلخوشی و ارامشه
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....