2777
2789
عنوان

خانومهایی که همسرشون فوت شده

109 بازدید | 9 پست

خیلیاشون محترم هستن. من روی صحبتم با اون یکیاس که فکر میکنن خیلی زرنگن. چند وقت پیش یکی از همکارای شوهرم بهش زنگ زده بود و راجب یکی دیگه از همکاراشون میگفت. که بااینکه نزدیک ۲۵ ۲۶ سالشه و خدا بهش تازگیا یه بچه هدیه داده، رفته با یه زن بیوه دوست شده که از خودش بزرگتره حدودا ۴۰ سالشه. و وقتی که خانوم خودش متوجه میشه تصمیم میگیره زنشو طلاق بده و با اون خانوم بیوه ازدواج کنه . من موندم واقعا، وقتی شما زندگیتو کردی و به این سن رسیدی چه اصراری هست که هوس کنی زندگی یه زن جوون دیگه رو خراب کنی؟ اصلا گیریم مرده کثافت عالم، بد ذات، خائن. تو چی میشه به هم جنس خودت رحم کنی؟

چرا باید یجور تو جامعه رفتار کنیم که اقایون فک کنن اگه بالاسر ما نباشن ما گند میکشیم به اجتماع؟

چرا مثل ادم نمیتونیم زندگی کنیم. انقدری حرص خوردم که دوس داشتم یجا حرف بزنم.

دلم برای زنش میسوزه ....❤️‍🩹

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

من خودم یه روزمونده به عقدبایه ادم مهم منشیش تماس گرفت باگریه گفت اون اقا قبل اینکه ازمن خواستگاری کنه دوسال باایشون بوده الان اون شخص میخوادبامن ازدواج کنه من ازدواجموباخواستگارم بهم زدم دلیلشم نگفتم چون اون خانم کلی قسمم دادحالانمیدونم جرایه زن بایدبره توزندگی ادم متاهل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یه روزمونده به عقدبایه ادم مهم منشیش تماس گرفت باگریه گفت اون اقا قبل اینکه ازمن خواستگاری ک ...

چون عقده ای هستن و بهشون حس برتر بودن دست میده. از طرفی هم درست تربیت نشدن

چون عقده ای هستن و بهشون حس برتر بودن دست میده. از طرفی هم درست تربیت نشدن

ولی شانس دارن هیچیم بهشون نمیشه به نظرم ادم متاهلویاکسی که تورابطه روبوده نبایدحتی نگاه کردچه برسه توفازازدواجم بری باهاش 

اصلا ربطی به بیوه و مطلقه و مجرد نداره ،بعضیا مرض دارن بلانسبت

من از هرکسی ام توقع داشته باشم از بیوه ۴۰ ساله ندارم. نمیدونم چرا تو مخم نمیگنجه. تو مریض بودن بعضیا شک ندارم ولی اونا راحتتر هضم میشن

متاسفانه همکار شوهرمم زن و بچه هاش ول کرد رفت با ی زنی که حتی با همکارای خودشم برنامه س داشته ..متاسفانه مرد احمق کم نداریم بعد ی عده میگن نباید زیاد کنجکاوی کنی توی مردا ..خو وقتی اراده زیپشون و دل و عقلشون ندارن باید ی بالا سرشون باشی مدام ..