2777
2789
عنوان

بگه ها حالا ما خودمون زن ها هستیم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم قرار های اول دیت های اول مثلا تو متاهلی هفته یه بار بخره ۱۰ روزی یه بار من اوکیم یا بره سف ...

اینکه شوهرت بره مسافرت برای زنش سوِغاتی بیاره یا تولدت براش مهج باشه خواسته زیادی نیست اکثر مردها اینکارو میکنن ولی بعضی زنها موذین میخوان چشم نخورن میگن شوهرمون هیچ کاری نمیکنه مرد تلاش لازم  نکنه صدای زن در میاد همه زنا اونقدرا ساده و پخمه نیستن میدونن چی حقشونه 

طرف میبینی هشت تا النگو کلفت دستشه میگه شوهرم برام هیچکاری نمیکنه یا وسائل خونش و ببین با اینکه خودش‌ شاغل نیست اینا عقده ایین به بقیه دروغ میگن خودت باید باهوش باشی متوجه واقعیت بشی 

گول حرفای کسیو نخورید خودتون دقت کنید تیزبین باشیدکسی فریبتون نده 

انقدر به دهه هفتادیا وهشتادیا دروغ گفتن حتی ی سوغاتی خریدن شوهر برای زنشو‌ زیاد میدونن 

مخالفم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خوب عشقم با اتوبوس رفته سرکار نرفته خونه رونالدو که ببین پس نتیجه میگیریم رونالدو هم بود باید برسونت ...

میدونم برای اون افراد حسودی میگم که میگن دهه هفتادیا و هشتادیا پرتوقعن 

خودم دهه شصتیم 

خیلی چیزارو بشماها دروغ میگن تیربین باشید گول حرفای دروغو نخورید 

میشه برای ازدواج من دعا کنید سنم زیادشده تروخدا دعا کنید نمیدونم اصلا میتونم ازدواج کنم یا دیگه 27سا ...

سنت زیاد نیستا

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

تا واسه من خونه ویلایی نخره باهاش نمیرم‌ دیت، گل تو‌سرش بخوره😂

😂😂😂😂 چندمتری؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نیگا بستگی به بزرگ‌بودن قلب و منشت داره یا سطح خانواده 

کسی که خانوادش پولدار باشن صددرصد پارتنره هم‌روش نمیشه کادو کم بده یا دختره توقع کادویی داره که تو خونه باباش گیرش میومده 

و بعضی دخترا که آنقدر بزرگ‌منش و خوب بزرگ‌شدن که واقعا با کوچیک‌ ترین‌چیزها دلشون‌شاد میشه به اینا قبطه میخورم 

و اینکه اینایی که خیلی از پسر توقع کندن و پول خرج کردن دارن بعضیاشون تو خونه خودشون هیچی گیرشون نیومده به چشم دیدم

و اینکه اگر توقع داشته باشیم که پسر به غیر محبت توجه و احترام که وظیفشه اندازه یک‌شوهر برا ما خرج کنه مالی اونم توقع داره ما اندازه یه زن ساپورتش کنیم‌