2777
2789

استارتر پرسیده بود پشت لبتونو چجوری اصلاح میکنین 

جواب این بزرگوار

من با آتش یعنی با فندک اتمی میگیرم روشون و جِز می شن بعد با دست می کشم روش کلا پاک میشن در عرض شاید سی ثانیه می شم هلووووووووو

اینجور نه مثل بند انداختن و موچین درد دارد نه مثل تیغ باعث ضخامت و زیاد شدن میشه

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

مگه اینجوری نمیسوزه ادم😭

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا🤣🤣

مگه ریش بلند داشته که نمیسوخته

لباش جدی نمبسوختتتتت😭🤣

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽