2777
2789
عنوان

خونه داشتن خیلی مهمه⁉️فقط عاقلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 61 پست
پس با یه ادم خیلی پولدار ازدواج کنبا یه مثلا مهندس به هیکدوم نمیرسی

دیگه اوج توقعم مهندسه🤣 درامدشون که خوبه 

پولدار کجا بود خواهر🤦🏻‍♀️

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره من میخوام همه چیم بهترین باشه اخه این همه ادم مگه همون اول خونه دارن؟ من یه بخش پولشو میدم نصفشم ...

ببین خداییش بگم خونه داشتن خیلی مهمه تو این شرایط 

یهو میبینی میشه رویا!

بزار خونه داشته باشه به نام خودش بعد خونه رو بفروشید یکی باب میل خودت بگیری 

هم طلا بزار روش هم حالا وام و اینا 

پسری که خونه و ماشین نداشته باشه عروسی لاکچری نمیگیره 

اولویتشون ایناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من میخوام همه چیم بهترین باشه اخه این همه ادم مگه همون اول خونه دارن؟ من یه بخش پولشو میدم نصفشم ...

پس برو با یه تاجر ازدواج کن نه یه مهندس با این میزان توقع شغلت هم بنظرم عوض کن چون حقوق یه معلم با توقعات شما نمیخونه

تو حرف اره خوبه و شدنی اگه عمل بتونین کنین

طلاهای من هست اونم پس انداز داره ماشین داره باباش میده وام میگیریم...

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
طلاهای من هست اونم پس انداز داره ماشین داره باباش میده وام میگیریم...

طلا داری خیلی خوبه 

چند گرم ؟ ماشینش چیه ؟ 

اگه باباش خونه داد خب بمون همونجا بیخیال 😂خونه هم گرفتی به نام خودت بگیر بده اجاره

خوبه ولی تو نوشتارت توقع بشدت بالایی پیداست مهندس به دردت نمیخوره پزشک اونم متخصص خوبه

عه از نوشتنمم معلومه😐🤣

بستگی به درامدتون داره.با این طرز فکر شما و علاقه بهترین را داشتن و خرج کردن باید درامدتون خیلی بالا باشه یا ارث خوب داشته باشید که بعدن با اجاره نشینی بتونید خونه بخرید یا باید همسرتون شغل خاصی داشته باشه اونم با این تورم الان وگرنه با شغل معمولی یا کارمند کسی بودن نمیشه به این راحتی.

یکی از آشناهای ما با این دیدگاه ازدواج کرد و مراسم گرفت و زمانیکه خونه قیمتش مناسبتر بود خونه نخرید که هم کیفشو بکنه هم بعد خونه بزرگ و خوب بخره.الان پسرش 15 سالش شده و هنوز مستاجرن و درامدشون به بیشتر از مخارج و قر و فر نمیرسه.تازه اونموقع تورم هم اینجوری نبود.

منم از زندگی تو خونه کوچیک و قدیمی و تو محله بد متنفرم،مثلا پسر عموی خودم الان طلاهای زنشو فروخت ماشینشو فروخت عروسی نمیگیره یه خونه کوچیک قدیمی خریده خب که چی؟! آدم افسرده میشه اینجوری اول زندگیش،ماخودمون خونه داریم طبقه ۴ آسانسور نداره من نتونستم تحمل کنم دادیم اجاره اومدم خونه خوب و تمیز اجاره کردم ببین به نظر من درآمد باشه پول داشته باشی خونه اجاره کردن خیلی بهتر از زندگی کردن تو هر خونه ایه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اینارو با خودش درمیون بزار

کی باید درمیون بذارم؟ جلسه چندم؟

راهی ک انتخاب کردی بهتره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882