2777
2789
عنوان

خونه داشتن خیلی مهمه⁉️فقط عاقلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 61 پست
عروسیهم مهمه برا ادمی مث شما چون معلومه بعدها افسوس میخوری:اکه مطمئنی خونه رو میشه خرید بعدن معلومه ...

ولی:بگم ادنی مث شما که میگی تحمل نداری بعدها عمرن بتونی یه قرون پس انداز کنی یعتی هر چی در بیادو خرج میکنی قطعا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسیهم مهمه برا ادمی مث شما چون معلومه بعدها افسوس میخوری:اکه مطمئنی خونه رو میشه خرید بعدن معلومه ...

اره من میخوام همه چیم بهترین باشه 

اخه این همه ادم مگه همون اول خونه دارن؟ من یه بخش پولشو میدم نصفشم میزنه به اسم من. بهتر نیست؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ولی:بگم ادنی مث شما که میگی تحمل نداری بعدها عمرن بتونی یه قرون پس انداز کنی یعتی هر چی در بیادو خرج ...

اره خیلی ولخرجم ولی هم خرج میکنم هم پس انداز 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره من میخوام همه چیم بهترین باشه اخه این همه ادم مگه همون اول خونه دارن؟ من یه بخش پولشو میدم نصفشم ...

تو حرف اره خوبه و شدنی اگه عمل  بتونین کنین

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مثلا تا۵سال اجاره کنیم چی؟ بعد بخریم

عزیزم ۵ سال اجاره نشینی کم نیست، یه عمره واقعا

بعد الان قیمتا رو ببین! از کجا معلوم ۵ سال اینده بشه خونه خرید

البته ایشالله شما بتونی خونه باب سلیقه ات بخری گلم ولی احتمالات رو در نظر بگیر

من خودم یکی از موارد مهم ازدواجم خونه داشتن بود میگفتم خونه داشته باشه حتییی شده کوچیک و داغون ولی مستاجر نباشم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمش خساست نیست چون نداره ک خرج کنه و کاری ک میخاین بکنین میشه قناعت :)

فامیلای ما مسخره میکنن اگه درست حسابی نباشه 

خونه رو اگه باباش بده که چه بهتر🤣