2777
2789
عنوان

منظور خواهر شوهرم چیه

210 بازدید | 23 پست

میدونه ما چندساله نازایی داریم....خودش یه دونه داره....میاد خونه ما میگه من به جای شما دق میکنم بچه ندارید....من یه دونه دارم ناراحتم گریه میکنم بچه ام یکیه....تو دلم میگم وای به حال داداشم ....نمیدونم دلسوزی هستش.....یا کرم داره کل هفته رو مارو ناراحت میکنه مخصوصا من ....الان دوهفته اس ن زنگ زدم ن پیام هاشو جواب دادم نمیخوام بیا خونه ما دیگه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

نمی فهمه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مواقع بگو میترسم بیارم شبیه عمش بشه . ی عمر بزنم فرق سرم بگم خاک تو سرم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

ان شاء الله شما هم نی نی دار میشید 

ولی به همسرت بگو به خواهرش بگه میدونم که از روی دلسوزی این حرفا رو میزنی اما دوباره نگو چون باعث ناراحتی و تنش توی خونه و ارامشون میشه و قطعا خدا به شما هم نی نی میده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

کاش میتونستم بگم.‌‌‌از من بزرگتره احترامشان دارم

وای خندم گرفت😂😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
حق داری یادمه بچه بودیمم عمم همین مشکل رو داشت مامانم دهنمونو سرویس میکرد اسم بچه جلوش بیاریمشعورم خ ...

دقیقا ...خیر سرش تحصیل کرده اس....یه عقده ای بیش نیست 

کاش میتونستم بگم.‌‌‌از من بزرگتره احترامشان دارم

توکلت ب خدا باشه ان شالله ب زودی دامنت سبز بشه

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
وای خندم گرفت😂😂😂

جواب ادم نادون رو باید اینجور داد والا