2777
2789
عنوان

من به یکی واقعا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 42 پست
اینی که خونه پدرش اینطوری بوده میلیارد بوده شوهرش حتما باید تیلیارد باشه ولی 30 سال به بالا هست اصل ...

خیلی از دخترا هستن که خونواده پولدار و خوب دارن خودشونم خوبن و شغل با درامد خوب دارن یا حتی ارث و میراث بهشون رسیده ولی خواستگار خوب که درامد مناسب حالا نه خیلی بالا هم داشته باشه گیرشون نمیاد 

خیلی از دخترا هم هستن که تو خونه پدر به نون شب محتاجن و شغل هم ندارن ولی شوهر پولدار و خوب گیرشون میاد

ازدواج فقط به شانس و قسمت و خواست خداست

چه بسا همون دختر هم ناراحته که با این موقعیتی که داره الان بالای 30 ساله و هنوز مورد مناسب براش پیدا نشده که ازدواج کنه

خیلی از دخترا هستن که خونواده پولدار و خوب دارن خودشونم خوبن و شغل با درامد خوب دارن یا حتی ارث و می ...

بابا  اونا اصلا به کتفشونم نیست حتی همه پیشنهاد هاشو رد میکنه اونا از ما بهترونن مثل ما نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

عزیزممم خیلی خوشحال شدم خوندم که میخوای متخصص بشی و بسازی اون زندگیوبرات ارزوی موفقیت میکنم❤️

ایشالله میخوام سطح منم بره بالا مجبور نباشم با یکی هم سظح خودم ازدواج کنم ایشالله بچم تو پر قو بزرگ شه مثل پرنسس بزرگ شه دخترم تو قصر زندگی کنه 

من اصلا دوست ندارم بچم تو قصر بزرگ شه حس میکنم شکم سیر و قدر ناشناس میشه

شرایط متوسط رو میپسندم😁😁

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

من اصلا دوست ندارم بچم تو قصر بزرگ شه حس میکنم شکم سیر و قدر ناشناس میشهشرایط متوسط رو میپسندم😁😁

ربطی نداره یه پرنسس مگه باید حتما بد ذات باشه ؟ یه پرنسس زیا باهو ش با ادب دارم یه دختر کوچولو و موهای موج دارش رو تصور میکنم از  پله ها با لباس پفی میدوعه بالا میدوعه پایین 

اونا از ما بهترونن زندگیشون مثل ما نیست سی سالشه من فک میکردم نهایت 23 باشه خیلی خوب مونده

خییئلی دوست دارم ببینمش

میشه درخواست بدم بفرستین؟😁

خیلی کنجکاو شدم اخه