2777
2789
عنوان

من به یکی واقعا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 42 پست
همه مشکلات دارن ولی تو سفر و کشتی و بهترین ماشیانا گریه کردن بهتر از تو فقیری و نداشتی هستش

افرین اونا ناراحت باشن میرن ایتالیا  ما باید تو اتاقمون گریه کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درکت میکنم منم خیلیا رو میبینم طرف هیچ درسی نخونده ولی با پول ددی یه رشته خوب میخونه طرف قیافه ...

نه این واقعا خودش قبول شده خوب پدر ماد ر پزشک  مهندس میخوای بچه کم هوش باشه بابا ش تعریف میکنن میگن دو ساعتم زمان کنکورش نمیخوابیده اب سرد به صورتش میزده تو خانواده پر جمعیت  سال ها پیش که رتبه های خیلی کمی پزشکی میاوردن قبول شده پزشکی خیلی ادم گنگی بوده پدرش واقعا دم پدرش گرم زندگی بچه هاش رو عوض کرد 

والا منم حسودیم شدبعضیا عزیزم از همون بچگی خوشبختن بعضیام هستن ک از همون بچگی بدبختن

بابا ش تعریف میکنن میگن دو ساعتم زمان کنکورش نمیخوابیده اب سرد به صورتش میزده تو خانواده پر جمعیت  سال ها پیش که رتبه های خیلی کمی پزشکی میاوردن قبول شده پزشکی خیلی ادم گنگی بوده پدرش واقعا دم پدرش گرم زندگی بچه هاش رو عوض کرد 

منم بودم حسودیم میشد خصوصا اگه شوهر پولدار و خوب هم گیرش بیادولی یه جاهایی دیگه واقعا داره ولخرجی و ...

خوب برا اونا 30 ملیون حکم 3 ملیون مارو داره خیلی مال و اموال دارن 

منم بودم حسودیم میشد خصوصا اگه شوهر پولدار و خوب هم گیرش بیادولی یه جاهایی دیگه واقعا داره ولخرجی و ...

اینی که خونه پدرش اینطوری بوده میلیارد بوده  شوهرش حتما باید تیلیارد باشه ولی 30 سال به بالا هست اصلا به چشمش نمیاد کسی از بس با اعتماد به  نفس و خفن بزرگش کردن 

ببین حق داریاهمه ما آرزوی بهترین ها رو داریمولی دنیا بقدری ناپایدار و زود گذر و بیخوده که ارزش حرص خ ...

من دلم میخواد داشته باشه که بتونم به بقیه کمک هم کنم ولی  خودمم بهترین هارو داشته باشم میگن سلیمان همیشه دعا میکرده خدایا چیزایی به من بده که به بقیه بنده هات ندادی هیچوقت خدا بخیل نیست میتونیم دارا باشیم و ادم خوبی باشیم