پدرش پزشک متخصص از بهترین متخصص های کشور خودش پزشکی اورده الان داره تخصص میگیره فک کنم لباسا و وسایلاش همه برندددددد کیف داشت 30 ملیون خورده ای کیف دم دستیش البته همه خریداش پالادیوم یه عالمه ملک و املاک و ماشین خوب زیبایی و هوش هیکل قشنگ همه چی داره دختره من مادرم رو دوست دارم ولی واقعا حسودیم میشه میگم کا من جاش بودم کاش من همچین پدری داشتم اینقدر وسایل برند دوست دارم کلی سفر خارجی رفته هعی از من گذشت ایشالله بچم مثل این زندگی کنه خدایا کمک کن من الارا دخترکم رو مثل این دختره حتی خیلی بهتر تو پر قو بزرگ کنم البته من هنوز مجردم و دارم اینده رو میسازم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه پسرایی میان سمتش قبول نمیکنه به ازدواج و اینا که فکرم نمیکنن اصلا اعتماد به نفس داره پدر مادر باشعور با شخصیت ببینیشون کیف میکنی قیافش شیک پولداری اصلا خیلی با کلاسن
ان شاالله دخترت آدم خوبی باشه. وگرنه 60 70 سال دنیا مثل برق و باد میگذره. خدا عاقبتمون رو بخیر کنه. تلاش کن پزشک بشی تا به خلق الله کمک کنی نه اینکه عشق و حال کنی به خاطر دو روز دنیا