2777
2789

خرداد تولدم بود باردار بودم همسرم  با داداشش یه بحثی کرده بودن و عصبی بود و کلا تولد من حتی تبریک هم نگفت و من اصلا ب روش نیورذم و گذاشتم ب حساب حال روحیش بده و عصبیه…

گذشت و دقیقا شب بغذ از تولدم با دوستاش رفتن باغ و جشن و‌ خوش گذرونی ساعت ۳ اومد خونه(با اینک بره با دوستاش اوکی ام میشناسم همشونو)

ولی انقدر دلم شکست بخاطر بارداریم هم همش خونه بودم حال روحیم دااااغوووون بود تا ده روز تو خلوت فقط اشک ریختم و غصه خوردم

ماه بعدش زایمان کردم واسم یه پلاک طلا گرفت فک کنم ۵۰ ۶۰ تومن…

اخر هفته تولدشه بنظرتون واسش کاری کنم یا ن؟یاد اون روزا میفتم ک باردار بودم چقدر دلمو شکست حتی نگف خیلی وقته تو خونه ای بیا حداقل شام ببرمت بیرون یا هرچیز دیگه ای…

واقعا میریزم ب هم 

اگ باردار نبودم و حال روحی و هورمونیم خراب نبود شاید انقدر ب دل نمیگرفتم

بنظرتون چیکار کنم

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درموردش بعدش باهاش صحبت نکردی که چرا بعدش برای تولدت کاری نکرد؟ بنظرم این مسایل رو نباید ادم تو دلش بریزه و باید حتما با همسرش صحبت کنه تا این مواقع اگه براش کاری انجام میده از ته دلش باشه نه به اجبار یا حال بد 

اینکه انجام ندی خب فرق تو با اون چیه پس 

بنظرم انجام بده ولی درحد توان و اینکه بعدش تو فرصت مناسب حتما از دلخوریت راجبش صحبت کن 

من هم روز تولدم اسباب کشی داشتیم 

همسرم فقط تولد رو تبریک گفت . نه کیک نه گل نه شام.

البته تا ساعت ۱۲ شب داشتیم کار می‌کردیم

ولی من برای تولدش کیک خریدم

اونم برای سالگرد ازدواجمون یادش موند و هدیه گرفت

درموردش بعدش باهاش صحبت نکردی که چرا بعدش برای تولدت کاری نکرد؟ بنظرم این مسایل رو نباید ادم تو دلش ...

یبار بهش گفتم شب تولد من با دوستات رفتی باغ منو تولدمو کلا دایورت کردی

هیچ حرفی نزد حتی یه کلمه

تلافی نکن زندگی خاله بازی نیست براش تولد دو نفره بگیر بگو ازت انتظار نداشتم بهم هیچی نگی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
من 10ساله ازدواج کردم شوهرم کلا دوبارواسم کیک خریده یبارش تو نامزدی بود حالا اگه قبلا واست هرسال تول ...

اره هرسال کادو کیک

سوپرایزم میکرد

پیش اومد بخاطر مشغله،یادش رفت حتی تبریک بگه

دیدم شب شد،یکم سنگین رفتارکردم،ناراحت بودم،دیدم ای بابا،نمیفهمه که.بشینم غصه بخورم چیزی گیرم میاد؟؟

رفتم بالاسرش گفتم پاشو،سریع

گفت چی شده🙄🙄گفتم سریع،باید شام بریم بیرون

گفت چراااااا،چی شدددددد

گفتم خجالت نمیکشی،بخاطر کم کاری تو،من بشینم غصه بخورم؟نههههههههه،پاشو شام بریم بیرون،برگشتنی هم کیک بخر تااز دلم دراد

وخب ختم بخیر شد

گاهی ناراحتی چاره نیس😂برخورد خشن ومحترمانه البته جوابه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴