2777
2789
طرف بچه بوده این کارو کرده هر وقت اینو فهمیدی بعد دوباره ریپ بزن بقیشو برات توضیح میدم.فعلا اینو تمر ...

اون بالا گفته قدیما راست میگفتن، قورباغه رو ببندی به درخت شفا میده... من تجربه داشتم و چی

الانم بچه‌ست که داره تبلیغ خرافه می‌کنه؟؟ 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبق کامنتا از دو بعد این رو برسی کردم ۱- بخاطر اینکه بچه ها گربه و حیوون های دیگه رو آزار ندن این ...

اگزما😭😭 من کل بدنم گرفت الان دارم کلی چیز میزنم لکه ها بره

اره گربه های بیرون که واکسن نزدن حتی نباید دست بزنی من پدر مادربزرگم بخاطر گربه سل گرفت مرد یکی هم نابینایی گرفته البته کاملا نه کورتون میزنه تا بتونه ببینه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اون بالا گفته قدیما راست میگفتن، قورباغه رو ببندی به درخت شفا میده... من تجربه داشتم و چیالانم بچه‌س ...

داره از خرافه های قدیم میگه و میگه بچه بودم درست یا غلط این کارو کردم.شما هم خدا که نیستی یه ساعته داری بازخواست می‌کنی.والله قدیسه ها هم به عیب و ایراد هوایی دارن هر وقت خودمون کامل بودیم و هیچ گناهی گردنمون نبود اون وقت میتونیم بشینیم رو منبر و دیگران رو باز خواست کنیم

آیا شما میری از تو طبیعت سوسک شکار کنی بعد بیای ببندیش به درخت که زگیلت خشک بشه؟😁ایشون تو برکه زندگ ...

ما خونه داریم  تو روستا بزرگه باغ داره ،استخر اب داره ..الان دیگه قورباغه ای نیست😂 قدیما دهه ۶۰ کلی قورباغه بود ..لازم نیست بری از جایی بگیری  الان دیگه قورباغه ها رو من نسلش و منقرض کردم‌فک کنم کلا گیر نمیاد🤣🤣🤣  باید سوسک ببندی 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اگزما😭😭 من کل بدنم گرفت الان دارم کلی چیز میزنم لکه ها برهاره گربه های بیرون که واکسن نزدن حتی نبا ...

من واقعا درک نمیکنم چجوری به گربه های بیرون بدون واکسن دست میزنن واقعا خطرناکه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

داره از خرافه های قدیم میگه و میگه بچه بودم درست یا غلط این کارو کردم.شما هم خدا که نیستی یه ساعته د ...

ایشون هنوزم معتقده کار خوبی کرده

عجب آدمی هستی

من دارم میگم این خرافات رو طوری تعریف نکنه انگار راسته، حیوونا رو الکی نباید کشت

مخالف چی هستی الان؟ راحت باش بگو حیوون‌آزاری ثواب داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ایشون هنوزم معتقده کار خوبی کردهعجب آدمی هستیمن دارم میگم این خرافات رو طوری تعریف نکنه انگار راسته، ...

بابا هزار نفر بهش گفتن طفلک گناه داره ولش کنید .خودش میگه بچه بودم قطعا الان تکرارش نمیکنه.اگر همچین ذهنیتی داشت هم دیگه متوجه شد کوتاه بیاید

ایشون هنوزم معتقده کار خوبی کردهعجب آدمی هستیمن دارم میگم این خرافات رو طوری تعریف نکنه انگار راسته، ...

دوستمون راجع به خاکستر تنور گفت.مامانمم به این اعتقاد داره که داخلش جن ممکنه باشه😖باورت میشه من میترسم از خاکستر تنور؟چون مامانم بلد بوده اعتقادشو تو سر ما جا بده حالا شایدم توش جن باشه خدا عالمه🤐

ما خونه داریم تو روستا بزرگه باغ داره ،استخر اب داره ..الان دیگه قورباغه ای نیست😂 قدیما دهه ۶۰ کلی ...

سوسک چرا؟ حیوون‌آزارهای بزرگسال رو می‌بندم

یه فکری بکن واسه افکارت، سالم نیست که تو حرفات انقدر راحت بکش بکش راه میندازی و می‌خندی، الان دیگه بزرگ شدی

من واقعا درک نمیکنم چجوری به گربه های بیرون بدون واکسن دست میزنن واقعا خطرناکه

میخوان بگن ما مهربونیم حیوون دوستیم😂😂 اگه ادم عقل داشته باشه اصلا دست نمیزنه ی کلیپ بود اول ناز میکرد گربه هه خودشو یهو گاز گرفت از پاش

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم