2777
2789
دیگه این کارو انجام ندههوا سرده‌ممکنه گربه مریض شهاون‌وقت اهش میگیرتتون

وااااای ی سریتون واقعا دیوونه این تا اسم حیوون میاد نرسیده و‌نفهمیده دور برمیدارین آب ته لیوان ی ذره بوده بچمم خیلی کوچیکه باهاش بازی می‌کرد غافل شدم ازش دیدم ی دفعه یعنی چی اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم خانوم بچمو کلی دعوا کردم لازم نیست درس یاد بدین میدونیم که‌ حیوان هم نباید آزار ببینه منتظرین کلیشه کنید 

ممنون امتحان میکنمآب بخوره بهش ایرادی نداره؟

اونو دیگه اطلاع ندارم 

خواهش میکنم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

باشه خودمم دوست ندارم

ولی تا درو باز میکنم میاد تو خونه 

چندشم میشه

نمیتونم یه لحظه درو باز بزارم هوا بیاد یا لباس پهن کنم

اونروز  دیدم اومده نشسته  تو آشپزخونه

خیلی سیریشه

وقتی اب میپاشم ۲روز نمیاد

وااااای ی سریتون واقعا دیوونه این تا اسم حیوون میاد نرسیده و‌نفهمیده دور برمیدارین آب ته لیوان ی ذره ...

ولشون کن بابا ،بعضیا تو سایت فقط بلدن برن رو ممبر،اینا خودشون پاک و معصومه ن ،بری تو تاپیکاشون کنکاش کنی یه چیزایی در میاد که شاخ دربیاری  ..من یه چیزی گفتم از زمانی که بچه بودم یه چیا گفتن ،فک کنم جهنمی شدم الان 😁 ..اینا از خدام استغفرالله بالاتر میبینن خودشون و ..واسه یه بچه فتوا میدن ...نمیدونم اصلا چرا میان تو تاپیکهایی که بهشون مربوط نیست اصلا شرکت میکن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

وزغ باشه نمیشه ؟ بچه قورباغه چطور؟ قورباغش چه رنگی باشه، بالغ یا نا بالغ؟

برو خودت مسخره کن ..واقعا خسته نمیشین از این چرت و پرتها..حال بهم‌زنین واقعا🤮🤮ریپ نزن چون برام اهمیت نداره چرت و پرتات و بیام بخونم 🤮شما خر باید ببندی چون خودت زگیلی از نظر من ،قورباغه خشکش نمیکنه 💩💩تازه هم عضو شدی بلد نیستی حرف بزنی  ،تربیت نداری ،جوابت و دادم تا دیگه چرت نگی ،حتی وقت نزاشتی ببینی من ۵،۶ ساله م بوده اونموقع ،وقت داشتی همه پستام و بخون خنگ 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

برو خودت مسخره کن ..واقعا خسته نمیشین از این چرت و پرتها..حال بهم‌زنین واقعا🤮🤮ریپ نزن چون برام اهم ...

معلوم شد چند سالته و سن عقلیت چقدره 

بحث کردن  با امثال تو توهین به خودمه 

چون با همچین آدمی ، آدم عاقل بحث نمیکنه بدرود