2777
2789

دوستان اصن حرفی که این خانم زد رو یکی برای من ترجمه کنه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طرف صحبتم شما نبودی و نیست.مرغ و گوسفند هم جون دارن پس نخورید گناهه

اتفاقا من طرف صحبتتم چون نشستی داری میخندی به ما

فکر کن یه لحظه قبل از سوال پرسیدن

مرغ و گوسفند رو با هدف می‌کشیم، برای خوردن

اگر گوسفند رو بیایم واسه سرگرمی و خرافه بکشیم بعد هم جنازشو ول کنیم یه جا بگنده اون موقع اینم حماقته

فرقشو می‌فهمی؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کجا به پدر و مادرت توهین کردم؟؟روانی ای چیزی هستی؟؟

@niniyar‍ لطفا رسیدگی کنید این تاپیک و ببندید ،قبل اینکه بخاطر قورباغه کشتن من توسن ۵،۶ سالگی به اعدام محکوم نشدم ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

دوستان اینو جدی میپرسم شماها سوسک نمیکشین؟منکه واقعا ببینم تو خونمون میکشم خب اونم یه موجود زنده س.ن ...

آیا شما میری از تو طبیعت سوسک شکار کنی بعد بیای ببندیش به درخت که زگیلت خشک بشه؟😁

ایشون تو برکه زندگی نمیکرده که بگیم اوکی قورباغه مزاحمش بوده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اتفاقا من طرف صحبتتم چون نشستی داری میخندی به ما فکر کن یه لحظه قبل از سوال پرسیدنمرغ و گوسفند رو با ...

مرغ و گوسفند از وقتی یادمونه گوشتش خوردنیه ...ایا قورباغه هم خوردنیه 

اتفاقا من طرف صحبتتم چون نشستی داری میخندی به ما فکر کن یه لحظه قبل از سوال پرسیدنمرغ و گوسفند رو با ...

طرف بچه بوده این کارو کرده هر وقت اینو فهمیدی بعد دوباره ریپ بزن بقیشو برات توضیح میدم.فعلا اینو تمرین کن چند بار

مرغ و گوسفند از وقتی یادمونه گوشتش خوردنیه ...ایا قورباغه هم خوردنیه

نه خوردنی نیست 

پس حتی برای استفاده هم حق نداری بکشیش، چه برسه واسه مسخره بازی

من طبق کامنتا از دو بعد این رو برسی کردم 

۱- بخاطر اینکه بچه ها گربه و حیوون های دیگه رو آزار ندن این حرف رو زدن 

۲- شاید گربه انگل داره و وقتی آب پاشید روش خودشو تکون بده و آب برگرده بخوره دست طرف و خارش و اگزما بگیره😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

چون گربه از اب خوشش نمیاد حتی اگه خرافه ست افسانه خوبیه جلوی حیوان ازاری رو میگیره میگن اگه گربه رو اذیت کنی کارمای سنگینی داره فیلم سجیل هم نشون داده

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

دوستان اینو جدی میپرسم شماها سوسک نمیکشین؟منکه واقعا ببینم تو خونمون میکشم خب اونم یه موجود زنده س.ن ...

موش و چی 😂😂😂یادم رفته بود بگم خونمون ویلاییه زیاد تله گذاشتیم کشتیم ..مار هم همینطور