آمیتیسیاااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4360 عنوان خانوما بچم به گربه آب پاشیده چکار کنم دستش توتولی نشه 4899 بازدید | 192 پست بیاید بگید چاره داره 1404/07/22 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16881 توتولی چیه؟ اب ریختن رو گربه چشه مگه ؟ چی میگین 😑😑😑😑 قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31098 از تماس با گربه ممکنه بشه ولی گمونم از آب پاشیدن خرافاته
گورباسبزی عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 6927 واکنش گربه:چی چی بَیه خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹
شییییییلان عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 8876 توتولی چیه ؟؟؟؟؟ ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((