2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش هیچوقت تو رو باز نمی کردم برای بازدید خیلی ضعیف و حقیری امیدوارم لطف خدای مهربون شامل حالت بشه و تو رو از تاریکی ب روشنایی هدایت کنه و از این حرفت پشیمون و نادم بشی و طلب مغفرت و بخشش کنی از خداوند مهربان و توانا💝

ببین اینو مینویسم و میرم بخوابم شاید بتونم کمکی کرده باشم

من توو یه خونواده پرجمعیت بدنیا اومدم با همون شرایط دهه شصت که میگم بعلاوه اینکه مامانم خیلییییی رفتار منفی داشت باهامون

همه خواهر و برادرام مثل خیلیا همیشه شاکی و درمونده و دقیقا مثل همین حسهای شمارو داشتن ولی من انگار چشام اون مشکلات نمیدیر میدیدها ولی برای من بی مفهوم بود من توی قلب خودم خدارو حس میکردم و همیشه بهش پناه میبردم همیشه میگفتم تموم میشه این مشکلات و من خوشبخت میشم و ...

الان هممون تو زندگی آدمای موفقی هستیم ولی خواهربرادرام سرشار از تروما و حس بدن و از اون روزا که حرف میزنن فقط گله شکایت یعنی گیر کردن تو اون روزا ولی من هرچی فک میکنم خاطره بدی ندارم و حالمم خوبه 

یعنی من دیدم مثبت اندیشی و ایمان قلبی به خدا چقدر مهمه همون خدا برای هممون بود من تو قلبم حسش کردم اون مشکلاتو راحت تحمل کردم اونا مثل شما توی مشکلات غرق شدن پس نه بخاطر خدا بخاطر خودت بهش وصل شو و عشق بورز حداقل اینقدر عذاب نمیکشی عزیزم

متوجه شدم خیانت کرده

خب این مشکل اونه چون بد بودن رو انتخاب کرده 

شما چرا ناراحتی

یکی لباسشو کثیف کنه شما میزنی تو سروکله ت 

درسته ناراحت کنندس ولی مشکل خودشه بجای رشد کردن انحطاط رو انتخاب کرده

سعی کن کمکش کنی به مسیر درست برگرده اگرم نشد نزار اشتباه اون تورو از مسیر درست دور کنه ما مسیول رفتار بقیه نیستیم

پریروز تصادف کردم هفته پیش با یکی دعوای شدید کردم که رفت شکایت کرد دیشب فهمیدم پارتنرم بهم خیانت کرد ...

تصادف هیچی ولی تو دعوا میتونستی سکوت کنی پارتنرتم که شوهرت نیست بندازش دور و فکر کن نبوده

آفرین دقیقا وقتی به مجنون های توی بیمارستان روانی نگاه میکنم میگم گناهشون چی بوده یا بیمارای توی بیمارستان خدا بی احساس ترین موجوده 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

زندگیم کاملا به فنا رفته بعد ازم میخوای مثبت اندیش باشم؟

میدونی چرا زندگیت به فنا رفته ؟

چون کفر میگی 

دقیقه تمام اونهایی که دیدم بدبختن کفر گفتن ورد زبونشون حتی به شوخی و خنده حتی بچه های مدرسه ایشون هم یاد گرفتن کفر میگن 

خصوصا یه قوم خاص در استانمون معروفن به کفر گفتن همشونم بدبخت و بر فنا رفته 

خودت و زبونتو اصلاح کن تا زندگیت روشن و خوش بشه