2777
2789
قورباغه از اجدادشه خوب ...من یه پست گذاشتم اونم تو بچگی که مدرسه نمیرفتم ..تا پروف منو زیرو رو کردن ...

بی خیال عزیزم بچه بودی یه کاری کردی تموم شد رفت .اینا پاش بیفته آدم هم میکشن ولی تو سایت جا نماز آب میکشن

یعنی خود قورباغه هم راضی نیست بخاطرش این همه به اون کاربر توهین بشه بخدا🤣🤣🤣🤣

بیخیال بابا 😂😂..اینا خودشون معصومه ن  و پاک ..خدا تاجایی که من میدونم بعد سن بلوغ اعمالت و میسنجه ..من بچگی شاید خیلی کارای دیگه هم کردم قورباغه که چیزی نیست🤣🤣🤣اینا یه گوشیشون و بدن خدا چک کنه میرن بهشت حتما🤣🤣🤣

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آگاهیت خیلی پایینه زمان مادر شدنت نبود

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

بیخیال بابا 😂😂..اینا خودشون معصومه ن و پاک ..خدا تاجایی که من میدونم بعد سن بلوغ اعمالت و میسنجه ...

خودم بچگی آب و شکر قاطی میکردم هر چی مگس بود جمع میشد یعو حشره کش میزدم.الان واقعا دلم نمیاد 

یه ساعتها میخندم.یکی از کاربر های اینجا که تو همین تاپیک هم هست معتقدن بچه های غزه بمیرم هم به ما رب ...

چه ربطی داره؟؟

معلومه که اونا هم گناه دارن

الان دارین به غزه ربط میدین که حیوان آزاری لاپوشانی بشه؟؟

نهایت تاسف رو براتون دارم

هر گناهی جای خودش رو داره

شما نمی تونی بگی کشتار انسان ها گناهه ولی آزار حیوانات گناه نیست

چون جفتشون از بدترین کارهای بشر هستن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یه کتابی بنام روانشناسی اجتماعی اگر اشتباه نکنم خوندم داخلش نوشته بود گروهی از سفیدپوستان اعتقاد داش ...

منقرض نمیشن نمیدونم چرا

یکی معتقده قورباغه‌کشی شفاش میده، یکی هم معتقده سیاه پوستا رو باید برگردوند به مزارع پنبه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بی خیال عزیزم بچه بودی یه کاری کردی تموم شد رفت .اینا پاش بیفته آدم هم میکشن ولی تو سایت جا نماز آب ...

طرف میگه عمه مم رفته جای دعا نویس پاهای قورباغه رو قطع کرده ...آخه عمه ت عقلش با بچه پنج شش ساله یکی میکنی 😂😂😂حالا من شایدم خودم قورباغه رو نبسته باشما ،یادم نیست ،فقط میدونم اینکارو میکردن دقیق یادم نمیاد

بی احترامی و توهین به مادر ،پدرم نکن ..اول برو یاد بگیر

کجا به پدر و مادرت توهین کردم؟؟

روانی ای چیزی هستی؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

حالا یه چیزی گفت ولی کنید بابا

الان شما چرا داری ازش طرفداری می کنی؟؟

حرف نابجا زده حقشه که این چیزارو هم بشنوه

دلیل دفاع شمارو نمیفهمم

منقرض نمیشن نمیدونم چرایکی معتقده قورباغه‌کشی شفاش میده، یکی هم معتقده سیاه پوستا رو باید برگردوند ب ...

تو هر دوره ای یه عده با افکار خرافی و عجیب وجود دارن و هیچوقتم این عقاید بطور کامل پاک نخواهد شد

چه ربطی داره؟؟معلومه که اونا هم گناه دارنالان دارین به غزه ربط میدین که حیوان آزاری لاپوشانی بشه؟؟نه ...

شما یکی قبل پست بزاری اول ببین گناه از چه سنی گناهه...خداوند خودشم از منبر رفتن شما تعجب کرده الان