2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهمین سایت میان تاپیک میزنن بچه های غزه رو میکشن گشنه و تشنه .بعد یه عده میان میگن به ما چه بمیرن ما خودمون از اونا وضعمون بدتره ..حالا شماها بخاطر یه قورباغه دارین خودتون جر میدین ..وای🤣🤣🤣🤣

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

ببخشید قبل اینکه مدرسه برم اینقد عقل و فکر نداشتم باید میومدم از تو میپرسیدم ..خودت نکش واسه یه قورب ...

فقط برای قورباغه نیست

پس عمه‌ی من دست گربه رو برای دعا و طلسم قطع می کنه؟؟

امثال شماهایید دیگه

یه مشت خرافاتی بی عقل رخنه کردید به جامعه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

فقط برای قورباغه نیستپس عمه‌ی من دست گربه رو برای دعا و طلسم قطع می کنه؟؟امثال شماهایید دیگهیه مشت خ ...

عمه چند سالشه ،من پنج ساله م بود

وای باورم نمیشه ده تا خانم ریختن سر یه نفر بخاطر قورباغه ای که تو بچگی کشته نفرینش میکنن.اینحا رسماً ...

ما بخاطر بی ادبیش باهاش بودیم، میتونست یه کلمه بگه اره اشتباه کردم، اومد پاچه همه رو گرفت، دریغ از ادب و پشیمونی.

توهمین سایت میان تاپیک میزنن بچه های غزه رو میکشن گشنه و تشنه .بعد یه عده میان میگن به ما چه بمیرن م ...

یه ساعتها میخندم.یکی از کاربر های اینجا که تو همین تاپیک هم هست معتقدن بچه های غزه بمیرم هم به ما ربطی ندارد بعد برا یه قورباغه داره خودشو جر میده

حالا شما بخاطر به حیوون یه انسان رو نفرین نکن.طرف بچه بوده به کاری کرده

انسان حیوان آزار رو حاضرم بکشم نفرین که خوبه

بچه بوده اوکی ولی اینکه الان میاد میگه این قضیه درسته و خیلی راحت میاد تعريفش می کنه رو نمی تونم بپذیرم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

فقط برای قورباغه نیستپس عمه‌ی من دست گربه رو برای دعا و طلسم قطع می کنه؟؟امثال شماهایید دیگهیه مشت خ ...

بی احترامی و توهین  به مادر ،پدرم نکن ..اول برو یاد بگیر