2777
2789
یه ساعتها میخندم.یکی از کاربر های اینجا که تو همین تاپیک هم هست معتقدن بچه های غزه بمیرم هم به ما رب ...

من مدافع غزه‌ام، الانم دارم خودمو برای قورباغه جر میدم

خب بعد؟؟؟

ظلم ظلمه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قورباغه. بیچازه رو بستی به درخت؟ با چه عقلی؟ برو دکتر زیگیلتو در بیاز چیکار به حیوون زبون بسته داری ...

قشنگ یه خط جدید برای امضات در اومد با این کامنتا😂

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

انسان حیوان آزار رو حاضرم بکشم نفرین که خوبهبچه بوده اوکی ولی اینکه الان میاد میگه این قضیه درسته و ...

باباااا اون زمان مدرسه نمیرفته ولش کنین دیگه🤣🤣🤣🤣

خود طفلی هم نمیدونست در یه همچین روزی بخاطرش محکوم میشه 😅😅😅

همین الانم اخه همونه، میگه یه قورباغه بوده دیگه، حتی الانم پشیمون نیست کاملا مشخصه.

اینا فقط خدا باید جوابشونو بده

من اعتقاد دارم خدا کسی رو که نماز نمی خونه و روزه نمیگیره رو ممکنه ببخشه ولی حیوان آزاری و دیگر آزاری و اینجور چیزارو به هیچ عنوان.

همچین میگه یه قورباغه توقع داشت پلنگ رو بکشه تا کارش زشت باشه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یعنی تا وقتی نگه اشتباه کردم دست از سرش بر نمیدارید؟

لازم نیست قبول کنه

همین که یه تلنگری بهش بخوره و حداقل به نسل بعدی چنین مزخرفاتی رو آموزش نده کافیه 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

باباااا اون زمان مدرسه نمیرفته ولش کنین دیگه🤣🤣🤣🤣خود طفلی هم نمیدونست در یه همچین روزی بخاطرش محک ...

یعنی خود قورباغه هم راضی نیست بخاطرش این همه به اون کاربر توهین بشه بخدا🤣🤣🤣🤣

یه ساعتها میخندم.یکی از کاربر های اینجا که تو همین تاپیک هم هست معتقدن بچه های غزه بمیرم هم به ما رب ...

قورباغه از اجدادشه خوب ...من یه پست گذاشتم اونم تو بچگی که مدرسه نمیرفتم ..تا پروف منو زیرو رو کردن ..میخوان خودشون بکشن واسه یه قورباغه بدریخت که تو کشورهای دیگه میخورنش  ...این همه بدی تو دنیا فوران میکنه واسه یه قورباغه الان  که کمپین بزنن حمایت کن ..همینها خودشون هزار کار میکنن از غیبت گرفته و کارای دیگشون ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من اصلا شما رو نمی‌شناسم.خدایی قدرت توهماتتون بالاست

شما که همه چی رو داری ربط میدی به هم، تهشم اصلا نمی‌دونی چی گفتی خلاقیت بالایی داری👍🏻

وای باورم نمیشه ده تا خانم ریختن سر یه نفر بخاطر قورباغه ای که تو بچگی کشته نفرینش میکنن.اینحا رسماً ...

تو هم مثل همونی دیگه 

قورباغه باشه اصلا یا مورچه حتی

وقتی از عمد بکشی و آزار بدی یعنی بزرگترین گناه رو کردی که هیچ این کار دور از انسانیت هم هست

اگر الان از کارش پشیمون بود مطمئن باش هیچکس بهش خرده نمی گرفت ولی چون با افتخار داره تعریف می کنه هر انسان درستی نسبت به این کار قبیح واکنش طبیعیش همین مخالفت و عصبانیته

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️