یعنی خود قورباغه هم راضی نیست بخاطرش این همه به اون کاربر توهین بشه بخدا🤣🤣🤣🤣
بیخیال بابا 😂😂..اینا خودشون معصومه ن و پاک ..خدا تاجایی که من میدونم بعد سن بلوغ اعمالت و میسنجه ..من بچگی شاید خیلی کارای دیگه هم کردم قورباغه که چیزی نیست🤣🤣🤣اینا یه گوشیشون و بدن خدا چک کنه میرن بهشت حتما🤣🤣🤣
دوستان اینو جدی میپرسم شماها سوسک نمیکشین؟منکه واقعا ببینم تو خونمون میکشم خب اونم یه موجود زنده س.نکشی کل خونه رو میگیره.کسی دلیل موجه برای کشتنش داره ایا؟
یه ساعتها میخندم.یکی از کاربر های اینجا که تو همین تاپیک هم هست معتقدن بچه های غزه بمیرم هم به ما رب ...
چه ربطی داره؟؟
معلومه که اونا هم گناه دارن
الان دارین به غزه ربط میدین که حیوان آزاری لاپوشانی بشه؟؟
نهایت تاسف رو براتون دارم
هر گناهی جای خودش رو داره
شما نمی تونی بگی کشتار انسان ها گناهه ولی آزار حیوانات گناه نیست
چون جفتشون از بدترین کارهای بشر هستن
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
بی خیال عزیزم بچه بودی یه کاری کردی تموم شد رفت .اینا پاش بیفته آدم هم میکشن ولی تو سایت جا نماز آب ...
طرف میگه عمه مم رفته جای دعا نویس پاهای قورباغه رو قطع کرده ...آخه عمه ت عقلش با بچه پنج شش ساله یکی میکنی 😂😂😂حالا من شایدم خودم قورباغه رو نبسته باشما ،یادم نیست ،فقط میدونم اینکارو میکردن دقیق یادم نمیاد
بی احترامی و توهین به مادر ،پدرم نکن ..اول برو یاد بگیر
کجا به پدر و مادرت توهین کردم؟؟
روانی ای چیزی هستی؟؟
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️