الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لباسارو اکثرا مامانم خورد خورد گرفته اتفاقا سرهمی هم از هر سایز یکی دوتا حداقل داره
خیلی خوبه لباس مجلسی هم نگیر تا میتونی میدونی اخه بچه یهو بزرگ میشه بعد میبینی مجلس که پیش میاد اون لباسش کوچیک شده براش دلت میسوزه من اینقدر این برام پیش اومد که
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چیزای واجب رو حتما میگیرم البته مامانم قراره بگیره نمیدونم چقد هزینه میکنه ولی جوری که صحبت کردیم کم ...
ی دست لباس صفر چند تا دستمال خشک کن ی پنو نوزاد گرم چون رو ب سر ما هستیم تشک آنتی رفلاکس تشک تعویض نوزاد چند بسته پوشک از برندهای مختلف چون ممکنه ب بچه حساسیت بده وسایل بهداشتی نوزاد مثل شامپو و لوسیون پودر و... اینا رو از ی برند خیلی خوب بگیری لیف نرم برای ماه های اول تولد ک حمام باید زیاد بره کلاه و جوراب چون رو ب سرما هستیم خیلی چیزا واجبه آخه من برای دخترم گرفتم ولی ی سری رو باید تو ساک بیمارستان آماده داشته باشی شاید زایمان زودتر از موعد داشتی بسته ب شرایط زندگی