2777
2789
عنوان

فکر کنم فقط من اینجوریم😂😂

118 بازدید | 17 پست

تاحالا تو زندگیم مختارنامه، یوسف پیامبر، جومونگ، یانگوم و..... ندیدم😂

ماهواره هم تاحالا نداشتیم که بگید ماهواره دیدی 

فکر کنم فقط من اینجوریم سریال هایی که مردم صد بار دیدن من یک بارم ندیدم علاقه ای هم ندارم ببینم😂

اهل فیلم و سریال هستم ولی اینارو ندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

چیزه البته یوسف و یانگومو دیدم😂🤦🏻‍♀️اخه یوسف تو تلویزیون ایران داشته باشی محاله نبینی هر سال رندومی از شبکه های مختلف پخش میشه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

هزارپایه انسانی رو دیدی

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نه

باحاله ببین

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من فقط یوزارسیف دیدم🤣الانم که داره پخش میکنه باز میبینم،تا شروع میشه میگم عه بزنین یوزارسیف!شوهرم چپ چپ نگام میکنه ، دختر ۶ سالمم  میگه مامان این چیه میبینی🤣حس این مامانای ۵۰ـ۶۰ ساله بهم دست میده  🙄🤣