2777
2789

خود زن و شوهر هیچ مشکلی با هم ندارن 

فقط مادرشوهرم از جاری جدیدم خوشش نمیاد از همون اول هم مخالف بود ، این بنده خدا هر کار میکنه مادرشوهر محترم بد برداشت میکنه ، کیک و شیرینی میپزه میبره خونشون کلی حرف درمیاره که میخواد منو شوهرم رو مریض کنه بمیریم، براشون گل نرگس میورد یه زمانی مرتب میگفت این میخواد بچه منو به کشتن بده  بچه گل سمی نرگس رو بخوره بمیره ، اخهٔ مگه بچه ۱۰ ساله الاغ و گوسفند هست عقلش نرسه ساقه نرگس رو بخوره!!!

رفته بود مسافرت مادرشوهرم ، منو جاریم برای پدرشوهر غذا میبردیم  جاریم پیشنهاد داد بیا خونه رو تمیز کنیم بسابیم، گفتم من خونه خودم رو به زحمت تمیز میکنم بیخیال نمیخواد، دیگه جاریم رفته بود کل خونه رو سابیده بود، وقتی اومده بود مادرشوهرم ناراحت شده بود عروس میخواد به من بفهمونه کثیفی 

خلاصه من اینا رو شانسی از زبون شوهرم شنیدم ، مگر نه اونا جلوی من نمیگن و مطمئن شدم حتما خیلی حرفا پشت من هم میزدن 

خلاصه تازگی ها عجیب نمیتونن این دختر رو ببینن به شوهرم پیشنهاد داده بودن یک و پونصد بده ما خونه ای که دارین توش زندگی میکنین و به نام ماست( خودمون ساختیم به نام نزدن ، چون زمینش مال خودشون بود و خلف وعده کردن)رو بزنیم به نامتون ، شوهرم متوجه شده میخوان مهریه بنده خدا رو جور کنن ۱۴ هست

چه خانواده همسر مزخرفی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

چند بار مادرشوهرم با پدرشوهرم قهر کرده و بهانه گیری کرده که باید طلاقش بده پسرمون، اما پدرشوهرم راضیش کرده کوتاه بیاد 

میخوان فتنه کنن بنده خدا طلاق بگیره ، پدرشوهرم هم صدا باهاش نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ازش نگذره خب جاریت باید حواس شو جمع کنه از قدیم گفتم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند حالا اگر همین جاریت از اون سلیطه ها بود که جر واجرشون میکرد جرات نمیکردن این حرفا رو بزن 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

چند بار مادرشوهرم با پدرشوهرم قهر کرده و بهانه گیری کرده که باید طلاقش بده پسرمون، اما پدرشوهرم راضی ...

برادرشوهرت این وسط چکاره اس؟کسی که اختیار زندگیش دست بقیه بده ده تا زن دیگه هم بگیر باز سروسامان نمی گیره

برادرشوهرت این وسط چکاره اس؟کسی که اختیار زندگیش دست بقیه بده ده تا زن دیگه هم بگیر باز سروسامان نمی ...

اینا با فتنه و دروغ کاری میکنن مارستون

برای زندگی منم همین کار رو داشتن میکردن نمیشد 

دروغ از قول شوهرم رفته بودن به پدرم گفته بودن دخترت کنار پسر ما نمیخوابه که فتنه به پا کنن ، پدرم نقششون رو نقش بر آب کرد