2777
2789
عنوان

من شوهرمو دیگه دوس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 104 پست
😂😂😂کاش شاد میشدم ولی

اسی اسی فکر کن مست کرده آهنگای محسن لرستانی رو هم پلی کردن فاز گرفتن امشو میرم محلشان یی شری برپا میکنم امشو قیامت میکنم بعد ی دفعه زدن ب تیر برق تلق🤣

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣 ن بابا با جنبه اس من ک دارم راهنماییش میکنم از اونایی ک ب زور میخوان لنگ شوهرشو بشکنن طلاقشو ...

خودمو تا حالا جای اسی نزاشتم بزار فکر کنم من باشم چیکار میکنم ریسک بالاییه 😐😂

خب حالا چون میگ اولین بارشه انجام داده ایشالا ک آخرین بار میشه این حرکت زده 

خودمو تا حالا جای اسی نزاشتم بزار فکر کنم من باشم چیکار میکنم ریسک بالاییه 😐😂خب حالا چون میگ اولین ...

من ک خودمو جای اسی گذاشتم 

خب خیانت اینا نکرده و نمیکنه و بار اولش شکر خورده 

عب نداره بابا ولی دفعه بعد خواست بخوره بیار دوتایی بخوریم😑🤣

من ک خودمو جای اسی گذاشتم خب خیانت اینا نکرده و نمیکنه و بار اولش شکر خورده عب نداره بابا ولی دفعه ب ...

همیشه دوتایی میخوردیم ولی کلا رو اعصابه اونسری گرفته بود از لای یه پل باریک رد شیم اینقد زر زد اخر رد شدیم اینه های بغل شکست

من اتفاقا برعکس خوشحال شدم ب درخت بزنه بهتره تا ب ادم بزنه در بره

اونقدرام مست مست نمیکنن ک هوش از سرشون بپره 

نمیدونم چرا حس میکنم دلستر خوردن فاز مشروب گرفتن اومده برا اسی خودشو گنده کرده

ن بابا زن کجا بود حوصله زنارو زیاد نداره

پس ببخش

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اونقدرام مست مست نمیکنن ک هوش از سرشون بپره نمیدونم چرا حس میکنم دلستر خوردن فاز مشروب گرفتن اومده ب ...

قضیه گنده هست عزیزم ماشین خسترت وحشتناک وارد شده علاوه بر اون حقوق حداقل ۵ ماهو فقط خرج تعمیر ماشین بشه