2777
2789
عنوان

خانما بیایید به کسی لطفی کردم و جبران نکرد چجوری به روش بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست
مگه لطف نکردی ؟ منتظر جبران بودی 🫤 خب لطف نمیکردی کاری نمیخواد بکنی بالاخره یه روزی گذرش بهت میفته ...

اره منتظر چبران بودم ، چون خودش گفت جبران میکنم

😘Thanks GOD 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منتظر چبران بودم ، چون خودش گفت جبران میکنم

حالا میگن دیگه ، امضا نکرده که حتما جبران کنه 🫤

واقعا ظرفیتشو ندارید برای کسی کاری انجام ندید 

چون اون موظف نیست حتما جبران کنه 

خوبه آدم یه سری چیزا یادش بمونه و نمک نشناس نباشه ولی شما نمیتونید صرفا بخاطر لطفی که از سر اختیار خودتون کردید همچین توقعی داشته باشید اونم انجام بده 

میشه ادمایی مثل شما اگه قراره انتظار جبران داشته باشید اصلا نه لطفی کنید نه کمک

طرف باید خودش ادم باشه وقتی گفته جبران میکنم جبران بکنه

لطف یک باره ، وقتی چندین بار درخواست کمک میکنه باید شعورش برسه

😘Thanks GOD 
طرف باید خودش ادم باشه وقتی گفته جبران میکنم جبران بکنهلطف یک باره ، وقتی چندین بار درخواست کمک میکن ...

وا خب این یکی از تعارفات معمول در گفتگوهای روزانه و عامیانه هست

وقتی کمک کردی نمیاد بزنه پس گردنت بگه وظیفت بود که ادم میگه ایشالله جبران کنم ولی الزامی نیست جبران کردن امضا نکرده که حتما جبران کنه

شما اگر واقعا دنبال جبرانی برای دفعات دوم و چندم اگه ازت کمک خواستن انجام نده

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

وا خب این یکی از تعارفات معمول در گفتگوهای روزانه و عامیانه هستوقتی کمک کردی نمیاد بزنه پس گردنت بگه ...

تعارف نداشتیم

قرار بود واقعا کتری برام بکنه

😘Thanks GOD