2777
2789
عنوان

واقعاً چرا من زشتم

438 بازدید | 61 پست

حالم بده دیشب تولد نامزدم بود میخاستیم عکس بگیریم خیلی زشتمممممم اخرم زشت شدم زشتم دیگه 

هستین عکس بزارم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

عکس بزار انقدر ننال😂❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

پسر عمه نامزدم دوست دختر داشت بینیش عملی بود بعد این دختره ازمن خوشش نمیاد کلا منو بلاک کردن مدله 

بینیش عمله 

میخام بگین کدوم خوشگل تریم هرچند کاملا واضحه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برای ازدواج من دعا کنید 😭😭😭😭😭😭سنم زیادشده تروخدا دعا کنید 😭😭نمیدونم اصلا میتونم ازدواج ...

انشااله هر چی خیره برات پیش بیاد

برای خوشبختیت دعا کردم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...