2777
2789
عنوان

قانون جذب

163 بازدید | 27 پست

شما به قانون جذب اعتقاد دارید؟

تو یوتیوب بیشتر چه کتابی را دنبال می کنید ؟

من کانال خانم دکتر رضایی که درباره قانون جذب حرف می زند را دنبال می کنم

عصرانه با مهسا هم خوبه حرف هاشون را دوست داشتم

اگر نظری دارید ممنون میشم با من به اشتراک بگذارید 

قبلا خیلی معتقد بودم.

از من میشنوی خواهرانه رها کن که آسیب میبینی.

من طوری آسیب دیدم جبران نمیشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارتعاش اسم ایمان دارم ارتعاش اسم رو تو گوگل سرچ کنی میاد

منم از صبحی دارم به این فکر میکنم قرصی که قبلا خوردم حالم خوب شد چی بود تا اینکه آلتادین رو دیدم اینم ی جور ارتعاش و قانون جذبه

منم از صبحی دارم به این فکر میکنم قرصی که قبلا خوردم حالم خوب شد چی بود تا اینکه آلتادین رو دیدم این ...

😂 شاید 

من کاربری زیاد دارم این کاربریمو چنتا اسم لنتخاب میکزدم میگفا استفاده سده یرما خورده بودم پیشم یه ورق قرص آلتادین بود اسم آلتادینو گذاستم

منم از صبحی دارم به این فکر میکنم قرصی که قبلا خوردم حالم خوب شد چی بود تا اینکه آلتادین رو دیدم این ...

شایدم فرشته ی نگهبانت کمک کرد آلتادین رو بیینی و یادت بیاد اسم قرصه آلتادین بود 

مثلا من‌ساعت جفت و ساعت آینه مسبینم و جالبن