2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست
من قبلا اعتقاد نداشتم الان می خواهم امتحان کنمممنون از نظرت❤️❤️

امیدوارم کنار آسیب ببینی.

به هر حال همه ی ما نیاز داریم یه جاهایی خودمون تجربه کنیم.

امیدوارم حداقل به واقعیت دست پیدا کنی.

ولی خودتو زیاد دوش غرق نکن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

یعنی شما اعتقاد نداری می تونی بیشتر توضیح بدید اگر امکانش هست

بله عزیزم حتما.

من چندین سال جذبش شدم. حتی کلی کتاب خوندم و مربی های آنچنانی داشتم.

و فکر میکردم یه دنیای جدید به روم باز شده و خدا دستمو گرفته که با قانون جذب و امثالش آشنا شدم.

امثال اتفاقی با یه آقایی آشنا شدم تو بستر اینستاگرام که محتوا تولید می‌کنن.صفحه شو بالا و پایین کردم و دیدم که چقدر منطقی و درست حرف میزنه.

تازه اون موقع بود که به خودم اومدم. ولی باز عقیده قلبی خودمو داشتم، چون فکر کیکردم من برگزیده خدا بودم که زودتر با جنینی مسائلی آشنا شدم.

عزیز دلم من هفت سال درگیرش بودم، دیگه فکر کن آدم چطور میتونه دل بکنه.

ولی از سر کنجکاوی میرفتم و صفحه این آقا رو میدیم. وقتی متوجه شدم هر چی خوندم، هر چی به خوردم رفته دروغه زندگیم مختل شد. چون همه عقایدم رفته بود زیر سوال.

الان شش ماه هست دوران افسردگی عمیق رو طی می‌کنم، کتابای درست برا خوندن انتخاب می‌کنم. واقعیت دنیا رو میبینم. هر چند برام تلخه ولی دروغ به خودم نمیگم حداقل.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم کنار آسیب ببینی.به هر حال همه ی ما نیاز داریم یه جاهایی خودمون تجربه کنیم.امیدوارم حداقل به ...

کنار* کمتر

بله عزیزم حتما.من چندین سال جذبش شدم. حتی کلی کتاب خوندم و مربی های آنچنانی داشتم.و فکر میکردم یه دن ...

پیرو نوشته هام خواستی ببین صفحه شو. 

با آگاهی قدم بردار و برو داخل قانون جذب.

Omohamadali تلگرام

اینستاگرامش رو تو کانالش هم گذاشته.

اینجا اجازه درج لینک نداره.

بله عزیزم حتما.من چندین سال جذبش شدم. حتی کلی کتاب خوندم و مربی های آنچنانی داشتم.و فکر میکردم یه دن ...

ممنون از وقتی که گذاشتید راستش من خودم هم اعتقادی ندارم ولی با حرف های خانم دکتر رضایی تو یوتیوب کنجکاو شدم حرفاش به دلم نشست ،و اینکه زندگی ام خیلی به بن بست رسیده گفتم امتحان کنم ولی نمی توانم انگار یک چیزی ته دلم می که الکی هست اینا

ممنون از وقتی که گذاشتید راستش من خودم هم اعتقادی ندارم ولی با حرف های خانم دکتر رضایی تو یوتیوب کنج ...

قربون شما عزیزم.

اگه قرار باشه شما راه زندگی تون رو رو پیدا کنید، ارزش نوشتن داره.

من خودم با مهشید رئیسی جذبش شدم.

حتی دوره هاشو خریدم.

ممنون از محبت و راهنمایی ات💚

خواهش می‌کنم.

دکتر هلاکویی هم اعتقادی به قانون جذب ندارههمین ها من را سرد می کنه

عزیزم یه مدت روانشان ها از افرادی که قانون جذب رو تدریس می‌کنن، شکایت کردن.

ولی آنقدر مافیا و زور دارن که به جایی نرسید.

باورت نمیشه در آمد همین آدما میلیادها تومنه.

من خودم به هیچی نرسیدم و تصور میکردم که میشه.

ولی متاسفانه همچین ا‌دمایی با پول حروم و پول مردم به اونجا رسیدن نه از راه درست ارتعاش و جذب.

عزیزم این را می زنم تلگرام هیچی نمیاره

اجازه بدین عکسش رو ارسال کنم خدمت تون.