2777
2789

بچه بودم ب زوووور باید نماز میخوندم واقعا تو عالم بچگی چون اجبارم میکرد بدم میومد از نماز!

ار ۱۱ ۱۲ سالگی مجبور ب چادر سر کردن کرد

من متنفرررررررر بودم از چادر

تصور کنید من همینجوریشم  کوچولو بودم ی چادر هم سرم🫤

خواهرم الان ۹ ساله چند روزه گیر داده بهش دیگه باید مینی اسکارف سر کنی هرجا میری

جلوش وایسادم گفتم نمیزارمم تا خودش نخواد

حالا نماز رو ب ی شیوه ای بهش یاد داده بخوه ک خواهرم خودش  تشویق بشه🫤

ولی الان داشت ی چیزدیگه رو تو گوش بچه میخوند

ولی برا مم زوری بود🫤  خیلی چیزا زوری بود

نتیجه اش شد چی ؟ منی ک نمیتونممم سمت نماز برمم 

منی ک تا چند سال قبل چادری بودم الان حجابم ندارم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

مامانت بگم عاقل بم نمیگی بی عقلخوشبحالت مامانت بت یاد داد نمازبخونی تکلیفی ب گردنش نیس

کاش به درک درستی رسیده بود بعد بچه اورده بود...

با خواهرم صحبت کرد نماز برات خوبه اینجوریه بعدم هر روووز  خواهرم خودش وضو گرفته آماده نمازه

برخوردی ک با من داشت وحشیانه بود! اینجوری نبود ک تشویق شم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی ملیکا شاید مامانت هم یه قربانی باشن رفتاری که از بچگی با مامانت می‌شده محدودیت ها رفتارهای غلط دیگه یجوری نهادینه میشه که خیلی سخت بشه کنارش گذاشت من خودم خیلی رفتارهای بد و اشتباهی دارم که فقط ناشی از الگو گرفتن از رفتارهای مامان بابامه ... من با سخت گیری به شدت مخالفم و رعایت کردن چارچوبها خیلی خوبه و نماز تللاشمومیکنم همیشه بخونم بنظرم نماز خوندن و قرآن و دعا بهم آرامش میده توام سعی کن اگه یه کوچولو اعتقاد داری بخونی 

خوشبحالت با مامانت...منی که مامانمو از دست دادم یه چیز بگم ناراحت نشی...خودت هم کمی یاغیگری مامانت می‌خواسته تو به اوج برسی...یادمه چند روز پیش یه مادری اینجا تو می نی سایت زار میزد که منی که پام لب گوره به بچم نماز یاد ندادم و اون دنیا باید جواب پس بدم...مامانت ولی این تکلیف به گردنش نیست واین خودتی و خودت که باید در پیشگاه پروردگارت جوابگو باشی...من باشم دست مادرمو می‌بوسم که چقدر سر یاغیگری من حرصو جوش خورده...احسنت به مادرت...کاش منم مادر داشتم و دغدغم زورگوییش بود کاااااش