2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من لزوما درست نمیگم ولی از نظر من حوصله راطه رو نداشته وگره پسر ها به این پرویی اگر از یکی خششو ...

والله پر رو که زیاد بود همه چی میگفت😑 دقیقا فکر کنم حوصله منو نداشته چون همشم وسط چت ول میکرد میرفت نمیتونستم نمیتونستم حتی واسه یه دقیقه باهاش حرف بزنم

جدی؟!!!! همش بهم میگفت چون پا نمیدی رابطه جلو نمیفته نکنه منظورش این بوده🫤

آره.چون اقدام همیشه از سمت پسره.که باخانوادش صحبت کنه وبیاد خاستگاری.

حالا که گفته پا نمیدی و تو بنداز جلو،منظورش رابطه ج هست.

چطور تا حالا نفهمیدی،این واسه ازدواج نمیخوادت؟!

حتی بی دستوپاترین وآفتاب مهتاب ندیده ترین وپشت کوهی ترین پسراهم وقتی دختریو بخوان به سبک خودشون براش ...

هعیی منم میدونم نمیخوادم ولی چرا قلبم حالیش نمیشه اخه چرا عاشق یه ادم بی ارزش و‌ به شدتتتتتتت بی عرضه شدم از همین بی عرضگیش بدم میاد عرضه هیچ نداره

والله پر رو که زیاد بود همه چی میگفت😑 دقیقا فکر کنم حوصله منو نداشته چون همشم وسط چت ول میکرد میرفت ...

با یکی سه سال میموندی ک حداقل ارزششو میداشت

سه سال خیلیه هاااا

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
آره.چون اقدام همیشه از سمت پسره.که باخانوادش صحبت کنه وبیاد خاستگاری.حالا که گفته پا نمیدی و تو بندا ...

یه بار بهم گفت تو کارای خونه چه دخالتی داری منم به شوخی گفتم هیچی بعد گفتم یه کارایی میکنم همیشه که بیکار نیستم اونم گفت نترس من که نمیخوام بیام خواستگاریت