2777
2789
عنوان

بادمجون تو برنج بعد رفتن جاریم

2012 بازدید | 83 پست

من چند ماه بود برنج که از جابرنجی می‌ریختم یه چیزای سیاهم میومد فک میکردم برنجم خراب شده بعد جابرنجی رو باز کردم متوجه شدم یه بادمجون جاسازی شده تو جابرنجی به نظرتون چی میتونه باشه یه بچه ۵ ساله هم دارم بعیده بتونه این کارو انجام بده چون دستشم نمیرسه

نذر کردم و دارمم تا امشب ۱۴۰۰۰ صلوات مشکلم کل بشه ...لطفا مشارکت کنین واسم دعا کنین 😭🤲🏻هر چقدر که ...

۱۰۰ تا 

الهی همونی بشه که میخواهی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونم مهمون خیلی کم میاد آخرین بار مادرشوهرم و جاریم شاید یه سال پیش خونمون بودن اینم بگم اون بادمجون خیلی خشک و سیاه شده بود اونقد سیاه که مطمئن نیستم بادمجون بود یه چیز سیاه اندازش حدود یه بادمجون بود

بادمجون به اون درشتی دگه نه طلسم داره نه دعااحتماوقتی داشتی جمع جورمیکردی خودت انداختی یابچت نگوقدش نمیرسه شایددرجابرنجی بازبوده این پرت کرده افتاده توبرنجا من همین امروزدوساعت دنبال سوییچ گشتم نبوداخرم تویخچال بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی ، بچه ات میتونه زیر پاش صندلی بزاره بره بالا ، دختر من صندلی می زاره میره بالا کابینت 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من خونم مهمون خیلی کم میاد آخرین بار مادرشوهرم و جاریم شاید یه سال پیش خونمون بودن اینم بگم اون بادم ...

عکسشو بفرست

خوندی تایپیکمو؟ انشالله مشکلت حل شه

عکس بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بادمجون به اون درشتی دگه نه طلسم داره نه دعااحتماوقتی داشتی جمع جورمیکردی خودت انداختی یابچت نگوقدش ...

نه ببن داخل برنج نبود ها اون بخش از جابرنجی که دیده نمیشه و اهرمشو فشار میدی برنج میاد یعنی باید جاسازی کنی اینجوری نیس که بندازی داخل جابرنجی