fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 5087 عنوان این وقت سال میتونم واکسن آنفولانزا گیر بیارم یا نه 119 بازدید | 18 پست این سومین باره گرفتم ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺 امروز | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2631 بزنیم هیچ فایده ندارهوقتش اخر تابستون تا اول پاییزه خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 5087 بزنیم هیچ فایده ندارهوقتش اخر تابستون تا اول پاییزه اگه نزنم باز تا عید میگیرم مطمئنم ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2631 اگه نزنم باز تا عید میگیرم مطمئنم باید بدنت رو تقویت کنی داروهای تقویت سیستم ایمنی بخورشبی یک لیوان کامل اب پرتقال طبیعی شبی یک دونه لیمو شیرین بخورویتامین سی بخورفک کن دوران کورنا ست همیشه ماسک بزن و مدام دستات رو بشور و از جمع دوری کن خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 5087 الان نمیزنن که ربطی به فصل نداره امسال تعطیلات عیدم گرفتم بزنم شاید دیگه انقدر شدید نگیرم ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 5087 باید بدنت رو تقویت کنی داروهای تقویت سیستم ایمنی بخورشبی یک لیوان کامل اب پرتقال طبیعی شبی یک دونه ل ... کورتون میخورم قرص سرکوب سیستم ایمنی البته قبلا هم زود به زود مریض میشدم امسال واقعا کم آوردم ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17792 استارتر مولتی ویتامین بخورنبرو داروخونه داروهایی هست که از سرماخوردگی و انفولانزا جلوگیری میکنه با تقویت سیتم ایمنی در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2631 کورتون میخورم قرص سرکوب سیستم ایمنی البته قبلا هم زود به زود مریض میشدم امسال واقعا کم آوردم امسال همه کم اوردیمپسر ۵ سالع من یک ماه تمامه درگیره اصلا از کرونا بدتره چاره چیه من که دیگه مدام خونهمثل دوران کرونا رفتار میکنم خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 5087 استارتر مولتی ویتامین بخورنبرو داروخونه داروهایی هست که از سرماخوردگی و انفولانزا جلوگیری میکنه با ت ... مولتی ویتامین خارجی میخورم تغذیه ام هم خوب بود حالا بدبختی کارمم توی بیمارستان بی عقلی کردم واکسن نزدم ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 5087 امسال همه کم اوردیمپسر ۵ سالع من یک ماه تمامه درگیره اصلا از کرونا بدتره چاره چیه من که دیگه مدام خو ... وای الهی عزیزم یکماااه😢من دو روزه کم آوردماین چه کوفتی بود واقعا مثل کروناست ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
سپیدار01 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 21416 حتما گیر میاریولی دیگه تاثیری ندارهباید اواخر شهریور تزریق می کردی
fortunafa مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 5087 حتما گیر میاریولی دیگه تاثیری ندارهباید اواخر شهریور تزریق می کردی واااییی مگه میشه اثری نداشته باشه😭هر دفعه شدیدتر از قبل میگیرم ✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14821 مولتی ویتامین خارجی میخورم تغذیه ام هم خوب بود حالا بدبختی کارمم توی بیمارستان بی عقلی کردم واکسن نز ... خب وقتی توی بیمارستانی چه طوری سهمیه واکسن نداری؟منم کادر درمانم هی اعلام میکنن هرکی میخواد رایگان بزنه خودم نمیخوام من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
سپیدار01 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 21416 واااییی مگه میشه اثری نداشته باشه😭هر دفعه شدیدتر از قبل میگیرم باید به موقع تزریق کنیقبل از اینکه اولین بار بیماری رو گرفته باشی