من چند ماه بود برنج که از جابرنجی میریختم یه چیزای سیاهم میومد فک میکردم برنجم خراب شده بعد جابرنجی رو باز کردم متوجه شدم یه بادمجون جاسازی شده تو جابرنجی به نظرتون چی میتونه باشه یه بچه ۵ ساله هم دارم بعیده بتونه این کارو انجام بده چون دستشم نمیرسه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اخ گفتی اون روز داشتم دمپخت درست میکردم همون حین اومدم یخ بندازم تو کلمن یهو نمیدونم چی تو سرم گذشت ...
پیش میاد مخصوصاخودمون خانماذهنمون هزارجامیره
بادمجون نبوده.... آخه بادمجون بمونه کپک میزنم...همون موز بوده ..از مادرشوهر بپرس بگو تو برنجمموز خشک بود فک کنم پسرم انداخته توش اگه اون انداخته باشه میگه کار من بوده