2777
2789
عنوان

بچه ها این لباس برای عقد برادرم چطوره📸📸📸📸📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 102 پست
به نظرمنم قشنگه به نظرمنم شال مشکی نندازی

توربان بپوشم؟

چه رنگ بپوشم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

یعنی میگی توربان باهاش زشت میشه؟

نه عزیزم توربان که خیلی قشنگتر از شال هست

میگم شال یا توربان مشکی نگیر،

همرنگ لباست بخر چند درجه روشن تر یا تیره تر بخر

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباست قشنگه رنگشم به نظر نقره ایه،به نظر من با یه شال حریر که چند درجه از لباست تیره تر باشه یا روشن تر قشنگ میشه،این لباسا تو تن خودشونو نشون میدن،مبارکت باشه به شادی بپوشی

بنظرت توربان اذیت کننده نیست؟ توربان بپوشمدیگه احتیاج به شنیون ندارم؟؟

چرا..توربان ببر آرایشگاه،با اون قسمت پشت مو پوشیده میشه،جلو مو برات شینیون میکنن

خودت ک بزاری،شبیه کلاه میشه.

توربان شیک سنگ دوزی شده بخر👌از آرایشگر هم میتونی بپرسی،بهتر راهنماییت میکنه ک چه مدل و رنگی بخری ک ب میکاپتم بیاد

شال هم خوبه.مبارکه عزیزممم.همیشه به شادیولی به توربان یا کلاه هم فکر کن خیلی زیبا میشه

کلاه؟

چه مدلی عزیزم

میشه از اینترنت اونی که مدنظرته رو عکس بهم بدی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

چرا..توربان ببر آرایشگاه،با اون قسمت پشت مو پوشیده میشه،جلو مو برات شینیون میکننخودت ک بزاری،شبیه کل ...

یعنی موهام میاد بیرون؟

عالیه کیف کن با لباست و مراسم برادرت

جدا قشنگه؟؟

من اصلا دوستش ندارم

من خودم لباس باز دوست دارم

اما خانواده و همسرم حساسن

توربان بپوشم؟ چه رنگ بپوشم

توربان که خیلی قشنگه

فقط باید زودتر به فکرباشی

چون یقه لباست مناسب توربان نیست باید بپوشونی

باتوجه به اینکه میخوای پوشیده باشه گفتم

به نظرم همین طوسی با کلی مرواریدومنجوقای ریز تزیین شده

خیلی قشنگ میشه

با لباستم که نگین داره ست میشه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
ب نظر من توربان نقره ای کار شدهچون لباست یقه ش باز نیس شیک میشه

اون وقت شنیون دیگه احتیاج دارم؟