2777
2789

..

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من پلاژن تراپی رقتم یه جلسه اما  تواینتزنت خوندم که شیش ماه دیگه یایکسال دیگه دوباره برمیگرده وراستش نزدیک ۸ میلیون میشدکل جلسات ادامه ندادم وفکرنمیکنمم تاثیری داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پلاژن تراپی رقتم یه جلسه اما تواینتزنت خوندم که شیش ماه دیگه یایکسال دیگه دوباره برمیگرده وراستش ...

همون یه جلسه اثر دیدی یا نه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

چی هستن

رفع تیرگی پوست

بنظرم فرق انچنانی نکردواقعاارزش نداره هرشیش ماه بری ۸دمیلیون بدی نمیصرفه واقعا

حتما نمیصرفه 

یکی از خانومها اینجا گفت یه ساله رفته برگشت نداشته فکر کنم بستکی به دکترش دارع

تاثیر دارن ؟اطلاعاتی داری راجع بهشون هزینه و ماندگاریشون چطوریاس

تو گوگل خوندم خوبه تاثیر پائمی 

یه نفر اینجا گفت یه ساله رفته پلاژن تراپی انگار تاثیر داشته 

منم می‌خوام برم ولی موندم ذیک

تو گوگل خوندم خوبه تاثیر پائمی یه نفر اینجا گفت یه ساله رفته پلاژن تراپی انگار تاثیر داشته منم می‌خو ...

ببین من پوستم گندمی بود ولی بعداز دخترم تیره تر شد بنظرت کل بدن رو انجام میدن ؟تاثیر دارع؟

ببین من پوستم گندمی بود ولی بعداز دخترم تیره تر شد بنظرت کل بدن رو انجام میدن ؟تاثیر دارع؟

آره ولی کل بدن هزینه بالاتری میگیرن 

نمی‌دونم تاثیر رو خودم‌نرفتم