2777
2789
عنوان

سقط درمانی دارم از غصه دارم دق میکنم تروخدا بیاید باهام خرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 57 پست
ببحشید شما دوباره باردار شدین؟

اره عزیزم.۳ماه بعد اقدام کردم وباردارشدم.ولی چه بارداری... پدرم صلواتی شد.استراحت مطلق.خونریزی شدید.هماتوم. هرشب آمپول آناکسا و پروژسترون میزدم.آبکش شده بودم... ولی الهی شکر.گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کورتاژ برای بقایا؟

نه من بی دلیل بدون ضربه یاهیچی؛توی خونه بودم.نشستم پای سفره که غذا بخورم دیدم یدفعه افتادم به خونریزی شدیدشدید.طوری که نمیتونستم تکون بخورم.فقط بدو رفتم تو دسشویی.شوهرم که اومد منو دید وحشت کرده بود.رفتیم بیمارستان گفتن کورتاژ سریع؛بعدش دکترگفت جفتت جداشده

نه من بی دلیل بدون ضربه یاهیچی؛توی خونه بودم.نشستم پای سفره که غذا بخورم دیدم یدفعه افتادم به خونریز ...

بنظرم کورتاژ خیلی بهتره بیهوشی چیزی نمیفهمی

من رفتم اون دنیا و برگشتم کمرم دیگه خوب نشد بعد اون

همون موقع دکترم گفت سه ماه بعد اقدام کن ولی من بعد دوسال و نیم هنوز جرئتشو ندارم از بس کمردرد دارم

بنظرم کورتاژ خیلی بهتره بیهوشی چیزی نمیفهمیمن رفتم اون دنیا و برگشتم کمرم دیگه خوب نشد بعد اونهمون م ...

کاش بیهوش میشدم؛از کمر بی حسم کردن.ولی بهم نگفتن که سرتو بعدعمل تکون نده یا حرف نزن؛وووای اون شب من اخرشبش مرخص شدم اومدم خونه یواش یواش احساس درد میکردم تو گردنم.خداشاهده تا دوهفته من افتادم اصلا یعنی نمیتونستم گردنمو تکون بدم..خیلی روزای بدی بود.منم تو بارداریم خیلی کمردرد داشتم خیلی.اما استراحت مطلق بودم. شماهم انشالله اقدام کن دیگه.ولی استراحتم داشته باش درکنار بارداری حتما

کاش بیهوش میشدم؛از کمر بی حسم کردن.ولی بهم نگفتن که سرتو بعدعمل تکون نده یا حرف نزن؛وووای اون شب من ...

اره تجربه گردن درد بعد عمل دارم خیییلی بده

ان شاءالله هرچی خدا بخواد ممنون عزیزم

من بچم سالم بودوهفته قبلش رفته بودم سونو صدای ضربان قلبشو شنیدم.دکترسونوگفت سالمه.ولی وقتی سقط کردم ...

منم تو 8 هفته و 5 روز سقط شد

نیم ساعت قبلش سونو شدم همه چیزش خوب بود و قلبش عالی میزد

به من هم دکتر گفت حتما یه مشکلی داشته که خود به خود سقط شد

اسی من یک هفته پیش سقط کردم تو تایپیکام هست بچه ی اولم بود و شش هفته اش بود کلی ذوق داشتم اما قلبش ایست کرد انقدر چند روز اول دلم می‌گرفت و گریه میکردم که حد نداشت اما بعد به خودم گفتم اگه دنیا میومد و مشکلی داشت چی و خداروشکر کردم به خاطر مصلحتش

منم تو 8 هفته و 5 روز سقط شدنیم ساعت قبلش سونو شدم همه چیزش خوب بود و قلبش عالی میزدبه من هم دکتر گف ...

اره عزیزم.دیگه کارخداست.ماهم راضیم به رضایتش. خدایی نکرده اگه میومد دنیا ولی مریض بود میخواستیم چکار کنیم؟ اونجوری هم خودش اذیت بود هم پدرمادر