2777
2789
عنوان

سقط درمانی دارم از غصه دارم دق میکنم تروخدا بیاید باهام خرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم😓.ناراحت نباش مطمݞن باش خدا بازم دامنتو سبزمیکنه.منم تو ۱۴هفته سقط کردم.خیلی شرایط سختی ب ...

دلم سوخته دوسش دارم همش باهاش حرف میزنم قربون صدقش میرم چقدر خدارو‌التماس کردم نشد که نشد😭😭😭

به زندگی عادی برگشتی؟

اره ولی دیگه آدم سابق نشدم

منم خوش و خرم رفتم آنومالی گفت تو گردن جنین کیست هست اونم بزرگ

سه تا دیگه سونو رفتم همشون گفتن این بچه سالم نیست 

دکترمم همینو گفت دنیا رو سرم اوار شد

رفتم پزشکی قانونی گفتن وقت سقط قانونی گذشته بچه بزرگه ۱۹ هفته هست مجوز ندادن

رفتم پیش دکترم سه تومن زیرمیزی گرفت قرص بهم داد زیرزبونی گذاشتم

بعد رفتم بیمارستان شبش امپول فشار زدن سقط کردم طبیعی ولی خیلی سخت بود خیلی😔

دلم سوخته دوسش دارم همش باهاش حرف میزنم قربون صدقش میرم چقدر خدارو‌التماس کردم نشد که نشد😭😭😭

من بچم سالم بودوهفته قبلش رفته بودم سونو صدای ضربان قلبشو شنیدم.دکترسونوگفت سالمه.ولی وقتی سقط کردم دکتری که عملم کرد گفت هیچوقت ناراحت وناشکری نکن اون بچه حتما مشکلی داشته که خودش سقط شده.منم سپردم دست خدا.اخه روز عاشورا سقط کردم.۲سال پیش.گفتم فدای امام حسین.شماهم امیدتو ازدست نده.حتما حکمتی توش هست. وقتی قصدبارداری مجدد روداشتی تروخدا دیگه نه بروپیش مادرشوهر نه حرص نه کتک کاری نه هیچی.وضعیت ادم اون موقع فرق میکنه

دختر

مجوز سقط بهت نمیدن ولی‌نا امید نشو

بچه ت بزرگه

زیرمیزی باید بدی

۴ ماه بعدم دوباره باردار میشی 

ولی اول‌یه فکری برای زندگیت کن 

تو بارداری شوهرت میزنی کتک نیخوری مادر شوهرت میزنتت

شاید تقدیرت این بود اول گره های زندگیت باز کنی و با عشق. و ارامش یه کوچولو سالم با حنسیت دلخواهت بغل بگیری

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵