2777
2789

گف منو ادم حساب نمیکنید هی میکم ماشین نخرید خونه بخرید

واقعیتش اینه ما نه خونه داریم نه ماشین. شوهرم میخاد پول وام و یکم کارکردنشو بده ماشین  

منم طلا دارم اگ بخام میتونم باطلاهام و وام ی خونه کوچیک تو پایین شهر بگیرم 

ولی دلم میخاد شوهرم سهمشو بگیره از خونه ای ک الان داداشاش هستن پولمون زیاد شه بتونیم خونه خوب و منطقه بهتری بگیریم 

شوهرم میگع ماشین میگیرم باهاش کار میکنم معامله و... 

حالا مامانم از وقتی فهمیده میخایم ماشین بگیریم گیر داده ک ماشین نه خونه حتما بگیرید 😕

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم حرف مامانو گوش میکردم. ماشین کجا خونه کجا؟! ماشین کلی  خرج برمیداره!

حرفشو گوش کنین صلاحتونو میخواد. عاقلانه میگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

چه مامان خوبی داری خدایییی 

خودشو داره به درو دیوار میزنه ک خونه دار شی طلا بخاطر ی تیکه اهن پاره نفروشی 

هرچند خودتون بهتر این چیزارو میدونین 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

با مامانت موافقم خونه بگیرید بعدا که شوهرت سهمش رو‌ گرفت خونه رو بهتر میکنید ولی ماشین آب و آتشه وقتی خونه ندارید عقلانی نیست سرمایه زیاد بذارید واسه ماشین مگر اینکه بخواید ی ماشین معمولی برای استفاده بگیرید