2777
2789
عنوان

فردا میرم دیگ حکم قاضی برا سقط بگیرم تروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 163 پست
بچه من اول اخرش مردنه گناهش به جون میخرم نمیزارم عذاب بکشه نهایتن میرم جهنم بهاطر بچم بزار برم جهنم

کی گفته شما میری جهنم این چرت پرتا چیه وقتی بچه مشکل داشته باشه بیاد تو دنیا عذاب بکشه بهتره یا نیومده؟ عزیزم به حرف یه عده خاله زنک گوش نکن ببین دکتر چی میگه بچه رو عذاب نده هیچ گناه نیست وقتی حکم دکتره صلاح نیست  یه عده از خدا بالاتر میبینن خودشونو به حرف پزشک گوش کن 

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

آره بابا بحث نکن با اینا اینهمه سندروم دان صنعت یهوده کلا اینا با علم مشکل دارن یه روزی حکم دادن گوجه نخورید وسطش صلیبه حالا اومدن گیر داد غربالگری خوب نکنیم یه بچه معلول گیرمون بیاد جهنم شیعه جمعیتش کم نشه اما بعد ملیون ملیون هزینه رو دست خونوادها عقل ندارن راحتن . بحث نکن فایده ندارن ایران درست نمیشه

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو دل این خانم خالی میکنین امید واهی میدید که نره جهنم شما فردا بچه این خانم مشکلش حل نشد جواب میدید؟ وقتی تست غربالگری میگه بچه مشکل داره پافشاری نکنید عزیزان ممکنه بچه سالم به نظر برسه تو پنج شش سالگی مشکلاتش نشون میده چرا فکر نمیکنید نظر میدید؟

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

کی گفته شما میری جهنم این چرت پرتا چیه وقتی بچه مشکل داشته باشه بیاد تو دنیا عذاب بکشه بهتره یا نیوم ...

حالا یکی این وسط گفت سویق بخور خوب میشه! سقط نکن! یعنی مرزهای علم و دانشو یه تنه جابه جا کرد!!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کی معلوم شد مشکلش؟ ان تی یا آنومالی؟

دنیا که اومد معلوم شد الان با دارو کنترل شده یه دونه سوراخ هاش بسته شده یه دونه دیگه اش مونده دکتر میگه چون یه کم قلبش بزرگ شده باید دارو ها فعلا بخوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دنیا که اومد معلوم شد الان با دارو کنترل شده یه دونه سوراخ هاش بسته شده یه دونه دیگه اش مونده دکتر م ...

خدا شفای کامل بده به کوچولوت عزیزم ماهم فامیلمون یه دختر بدنیا اورد پر از سوراخ بود قلبش دومیم جالبه تو سونو دیدن اونجوریه ولی تا ماه اخر بسته شد 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
کدوم شهری؟؟ ببخشید می پرسم آخه می خوام بدونم کدوم سونو گرافی بی شعوری این قدر سرسری گرفت این کار و

نه عزیزم دامادمون پول نمیخاست بده کلا تقصیر دامادمون بود و خواهرم...سونوگرافی مقصر نبود ...

نه عزیزم دامادمون پول نمیخاست بده کلا تقصیر دامادمون بود و خواهرم...سونوگرافی مقصر نبود ...

یعنی چی؟ یعنی دامادت نذاشت خواهرت بره سونو گرافی ؟ 

متوجه نشدم میشه توضیح بدی

نه اصلا تو سونو چیزی بهم نگفتن وقتی ۱۵ روزش بود بردمش دکتر برا زردی گفت قلبش صدا اضافه داره دوتا سور ...

حالا شاید واقعا مشکلی نداشته باشه بعضی وقتا سونو ها خیلی اشتباه میکنن.اگه میشه بخدا توکل کن وبچتو سقط نکن

عزیزم تو بارداریت دمیترون میخوردی؟ میگن یکی از عوارضش سوراخ قلبه

وای نگو من پسرمو بارداربودم خوردم خدا منو لعنت کنه ۹سالشه۲ساله فهمیدم سوراخ ریزی تو قلبشه و افتادگی دریچه ی میترال داره که دکتر میگه مشکلی نداره ولی دارم از درمانای طب اسلامی استفاده میکنم ببینم خدا چی میخواد

این رو نمیدونم ولی میدونم خطا ی پزشکی توی سونو زیاده دختر خالمم توی غربال گری گفته بودن ناشنواست سقط ...

منم خیلیا رو دیدم وشنیذم گفتن مشکل داره ولی نگه داشتن بعد خداروشکر هیچ مشکلیم نداشتن ولی برعکس دیدم گفتن سالمه بدنیا اومدن با کلی مشکل چنتا اطرافمون بود دخترم هستن ولی یکیشون۴سالگی فوت شد