2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برند ن

ولی تمام نخ باید خرید 

بدن بچه حیاسه

تمام نخ ها هم ۴تا مارک بیشتر تو ایرتن نیس

جنس مواد یا غیر برند زیاده  ولی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برند نولی تمام نخ باید خرید بدن بچه حیاسهتمام نخ ها هم ۴تا مارک بیشتر تو ایرتن نیسجنس مواد یا غیر بر ...

یعنی غیر اون مارکا بقیش فیکه و جنسشون بده

من میخام جتس ارزون بگیرم چون بودجه ندارم میترسم از جنس نایلون باشه

یعنی غیر اون مارکا بقیش فیکه و جنسشون بدهمن میخام جتس ارزون بگیرم چون بودجه ندارم میترسم از جنس نایل ...

جنس ارزون ک مواده فدات شم

سیسمونی نوزادی هست نخ بخر گناه داره 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از کجا میفهمید صددرصد نخهپنبه هم خوبه؟

نخ همون پنبه هست میگن نخ پنبه

عالیه پنبه

عزیزم من نوزادم تقریبا دوماهشه منم قبل تولد فقط یکی دودست دانالو خریدم بقیه رو جنس پایین‌تر و متفرقه ولی به نظرم جنس ضعیف از نظر اقتصادی هم به صرفه نیست چون زود کوچیک میشه اما جنس خوب انگار با افزایش سن بچه کش میاد🙏 

عزیزم من نوزادم تقریبا دوماهشه منم قبل تولد فقط یکی دودست دانالو خریدم بقیه رو جنس پایین‌تر و متفرقه ...

اهان اون مارک دانالو که خریدید از جهت کیفیت خیلی خوب بود؟ 

اخه بیمازستانیه زیاد نمیپوشع که ادم بخاد هزینه کنه