2777
2789

سلام دوستان  دیشب بعد ۲ سال  از سزارین توی باشگاه  زیر شکم کار کردم و الان جای بخیه هام ب شدت درد میکنه  طوری که نمیتونم از جام بلند شم .طبیعی یا برم دکتر؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بافت اون قسمت کشیده شده چیزی نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ربطی نداره

عضلاتت گرفته بعد یک هفته خوب میشی.

من بعد از شش ماه تمرینات شکم شروع کردم مشکلی پیش نیومد

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

نه عزیزم طبیعی نیست. شاید هم چون عادت نداری

من سزارین کردم ورزش سنگین هم میکنم همچین چیزی نبوده

مهم‌ترین داریی من، خودمم. عاشق ورزش و خودمراقبتی . همیشه دنبال یادگرفتن و بهتر شدنم. اگه در زمینه تحصیلی و درسی سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم.
فشار آوردی شاید استراحت کن

فشار که اره خب ورزش فشار میاد

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
چرا رعایت نمیکنی خب

خب دو ساله شکم کار نکردم

چیزی نیست چربی اون قسمت داره باز میشه 

من شش ماه بعد سزارین رفتم باشگاه و کلی شکم پهلو میزدم 

ولی تو هفته اول سر بود جای سزارینم سریش رفت

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
جلسه ی اولت بود؟ شاید بخاطر همونه

نه