2777
2789

با سلام، ما از تهران رفته بودیم مسافرت پیتزا مشهدی رفتیم  شام بخوریم نزدیک حرم پیتزا پپرونی و مخلوط گرفتیم مزش یه چیزی عین آهن یا مس نمیدونم چطور تشبیهش کنم میداد، به (مدیر) گفتیم گردن نگرفت بعد هم نمیزاشت جلو مردم بگیم این مزه رو میداد گفتیم پس سفارش رو عوض کن یا پولمونو بده اما خودش داد و بیداد راه انداخت و گفت برید بیرون وگرنه زنگ میزنم پلیس

گفتیم شاید از سس باشه اما همه پیتزاها که گرفتیم بدون سس امتحان کردیم همون بود

((( یه علی آقا که سرپرست آشپزا بود اومد یواشکی به ما نصف پولو برگردوند بدون اینکه مدیر بفهمه حساب ایشون جدا هست)))

خود مدیر مجموعه حتی آداب صحبت بلد نبود و وسط حرفاش دستش و میخواست بزنه به شونه ی من که خانم هستم و خودمو میکشیدم عقب 

شما نرید حواستونو جمع کنید مریض نشید جرئت نداشتن خودشون بخورن از پیتزا

آیدی شون تو اینستا : 

@pitza_hajmashhadi

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگم 

اگا شهربازی رفتین وقت ورود جدا از هزینه ورود ۵۰ تومن پول جدا میکشه برگشتن کارت تحویل دادین بگین پنجاه تومن جدا کشیدیم بهتون پس بده 

اگه نگید نمیده (دلیلش پرسیدیم گفت هرکی بگه میدیم هرکی نگه نمیدیم) 

تجربه من غریب اینه حرف خودشون هم گفتم 

سلام عزیزم 

پیتزا بلوط مشهد خیلی خوبه 

گوشتویچ مشهد خیلی خوبه 

یه پیتزا بلعبک هم هست نزدیک حرم 

اگه اشتباه نکنم تو بهجته 

اون خیلی محشره همیشه خدا شلوغه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم مرسی اطلاع دادی ولی من به شخصه هر زمان مشهد میرم اطراف حرم و بعضی منطقه های پایینتر فست فود نمی‌رم چون تجربه ثابت کرده کیفیت های خوبی نداره ولی محدوده های بالاتر و محدوده قاسم آباد معمولا خیلی بهتره مخصوصا خیابون سیدرضی

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

شهرشو دوس ندارم کلا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد