سلام دوستان دیشب بعد ۲ سال از سزارین توی باشگاه زیر شکم کار کردم و الان جای بخیه هام ب شدت درد میکنه طوری که نمیتونم از جام بلند شم .طبیعی یا برم دکتر؟
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
نه عزیزم طبیعی نیست. شاید هم چون عادت نداریمن سزارین کردم ورزش سنگین هم میکنم همچین چیزی نبوده
احساس میکنم باد هم کرده بخیه هام
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم حرفه ای ورزش میکنی؟ سردرمیاری از برنامه تمرینی؟
حرف ای ورزش میکنم اما از مربی برنامه میگیرم
من ۴ماهه سزارین شدم . هنوز پوست زیر شکمم چین خوردس . با اینکه به وزن قبل بارداری برگشتم . این چین خو ...
اون پوست شکسته که افتاده کم کم خوب میشه