2777
2789
عنوان

اونایی که ورزشکارن و سزارین کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست
نه عزیزم طبیعی نیست. شاید هم چون عادت نداریمن سزارین کردم ورزش سنگین هم میکنم همچین چیزی نبوده

احساس میکنم باد هم کرده بخیه هام

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی استارتر پوست زیرشکمت چین خورده شده ؟

نه اصلا 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
احساس میکنم باد هم کرده بخیه هام

یعنی ملتهب هست؟ اگه فکر میکنی یه چیزی غیرعادیه، برو دکتر. ضرر که نداره

مهم‌ترین داریی من، خودمم. عاشق ورزش و خودمراقبتی . همیشه دنبال یادگرفتن و بهتر شدنم. اگه در زمینه تحصیلی و درسی سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم.
نه اصلا

من ۴ماهه سزارین شدم . هنوز پوست زیر شکمم چین خوردس . با اینکه به وزن قبل بارداری برگشتم . این چین خوردگی عادیه ؟ 🥺

کمتر شده ها نسبت به روزای اول خیلی بهتر شده و احساس میکنم رو به بهتر شدنم هست . ولی یه حالت چین خوردگی داره خیلی رو مخمه 

عزیزم حرفه ای ورزش میکنی؟ سردرمیاری از برنامه تمرینی؟

ورزش میکنم عزیزم مربی نیستم

مهم‌ترین داریی من، خودمم. عاشق ورزش و خودمراقبتی . همیشه دنبال یادگرفتن و بهتر شدنم. اگه در زمینه تحصیلی و درسی سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم.
عزیزم حرفه ای ورزش میکنی؟ سردرمیاری از برنامه تمرینی؟

حرف ای ورزش میکنم اما  از مربی برنامه میگیرم 

من واسه آب شدن شکمم و حجم گرفتن باسن میرم سردرگم شدم واقعیتش اصلا نمی‌دونم چی کارکنم نتیجه بگیرم

باید مربی بگیری عزیزم‌. هم برای تغذیه هم برای تمرینت. و بعد از این مهم‌ترین چیز اینکه صبر داشته باشی. توی یک ماه و دو ماه نمیتونی به نتیجه مطلوب برسی

من ۴ماهه سزارین شدم . هنوز پوست زیر شکمم چین خوردس . با اینکه به وزن قبل بارداری برگشتم . این چین خو ...

اون پوست شکسته که افتاده کم کم خوب میشه